VIL DU JOBBE MED MARKEDETS STERKESTE MERKEVARER INNEN VANNSCOOTER OG ATV/SSV?

Vi søker mekaniker

Grunnet økende etterspørsel og salg, søker vi etter en servicemekaniker. Vi vektlegger generell mekanisk erfaring, gjerne som motormekaniker, mc- / bilmekaniker eller båtmekaniker.

Hvem er du?

Har du fagbrev innen MC-faget, lette eller tunge kjøretøy eller bilmekaniker, så er det helt topp, men ikke et krav – det viktigste er at du liker og har erfaring med å skru! Relevant arbeidserfaring er ønskelig, men ikke kritisk, da vi er på utkikk etter deg som virkelig brenner for mekanikk, kvalitet, finesse og det å levere et “high-end produkt” til kunden. 

Bombardier Recreational Products Inc.
Sea-Doo vannscootere
1603 Rotax
Rotax motorer på Sea-Doo vannscootere

Om den ledige stillingen

Stillingen omfatter løpende serviceoppdrag for vår ettermarkedsavdeling på Sea-Doo og Can-Am / BRP. I tillegg til løpende serviceoppdrag vil du også få ansvar for å montere nye modeller som skal settes opp for salg.

Kvaliteter

Vi søker deg som har sans for detaljer og nøyaktighet, og som kan sette ditt preg på hver enkelt leveranse beregnet for kvalitetsbevisste kunder. Vi ønsker en engasjert ressursperson som føler og tar ansvar både individuelt og kollegialt som team.
Kjenner du deg i tillegg igjen i betegnelser som entusiastisk, fleksibel, har egen “drive” og utpreget faglig interesse – eller som vi liker å oppsummere det: “Passion powers progress” – så er det deg vi er på utkikk etter

CanAm-Outlander-450-6x6-tw-EkerPerformance
Can-AM ATV

Blir du en av oss, kan vi tilby:

  • Meget spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Stor innvirkning på egen hverdag
  • Spennende utfordringer med fremtidsrettede produkter
  • Hyggelige kolleger i et fartsfylt miljø

Søknadsfrist: 10. januar 2022

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontakt: Morten Hauge – tlf: 924 06 048

Scroll to Top