Under årets messe så finner du Sea-Doo utstillingen på brygge 10 i teltene 12 – 15. Salgsansvarlig for BRP’s produkter hos Eker Performance Jonas Andreassen vil være der under alle messens åpningsdager for å gi deg en nærmere presentasjon av de utstilte modellene.

Åpningstider:

Torsdag 6. og fredag 7. sept: 11.00 – 20.00

Lørdag 8. og søndag 9.sept.: 11.00 – 18.00

Ta kontakt med Sales Manager Jonas Andreassen for mer informasjon eller les mer på arrangørens sider: Båter i sjøen

Mail: jonas@eker.no – tlf: 47 70 22 22 – mobil: 467 60 302

Parallelt med båtmessen har Hydrolift lansering og utstilling av den nye X-26 S modellen fra X-serien. Sammen med X-22 modellen står båtene utstilt med mulighet for bestilling av demokjøring hos Hanami Restaurant på Tjuvholmen. Her er representanter fra fabrikken og Eker Performance torsdag til søndag i samme periode som båtmessen.

Mer om Hydrolift X-26

INNHOLDSRIK, FLEKSIBEL OG VOLUMINØS

X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, iscenesatt for trygg ferdsel og sosiale dager på sjøen. Modellen er innholdsrik, grasiøs og voluminøs, men samtidig sporty med et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for.

En nyutviklet motorserie fra Mercury i kombinasjon med et sikkert og effektivt skrog ivaretar et lavt forbruk og høy kjøreglede. God oversikt, mye plass og Hydrolift X-Seats med utallige innstillingsmuligheter, gir behagelig førerposisjon og mange muligheter for sosialisering og avslapning ombord.

Sosial og smart

En stor, fleksibel sofa vil huse hele familien komfortabelt rundt et stort foldbart cockpitbord. Ved smarte grep kan sofapartiet endres til en stor og behagelig solseng og lounge for avslapning i solen. Her kan sommerværet nytes godt beskyttet for vinden resultert av båtens høye fribord. Under kjøring kan den fremre delen av U-sofaen gjøres raskt og enkelt om til sitteplass for 3 personer i kjøreretningen bak førerstolene.

Overnattingsmuligheter finnes også i en smart cabin som kan utstyres med toalett. Når i tillegg stor lagringskapasitet er ivaretatt er det bare å nyte lange dager på vannet. Mulighetene er mange i den nye Hydrolift X-26 S

 

Hydrolift X-26 – en opplevelse å kjøre og en nytelse og ferdes i

 

TEKNISKE DATA – HYDROLIFT X-26 S

Lengde: 8,11 m // Bredde: 2,45 m // Vekt: Fra 1.900 kg inkl. motor

Skrog: 24 grader, to-step teknologi // Materiale: GRP sandwich

Motor: Mercury 250 – 400 hk og 2 x 250 hk

Fart: 50+ knop (m/ 300 hk)

Drivstoffkapasitet: 350 L // Vanntank: 40 L

Sitteplasser: 8 personer

Soveplasser: 2+1 personer

Kundepris i Norge fra kr 949.000 m/ 250 hk

 


01 kommentar

Kommentarfeltet er stengt.