Den første Ducati Diavel 1260 har rullet av produksjonslinjen på Borgo Panigale og vil være hos forhandlere fra medio februar.

Borgo Panigale-anlegget har begynt å produsere den nye Diavel 1260. Den første sykkelen rullet av linjen mandag 21. januar og i tradisjonen tro ble den første ferdigstilte sykkelen møtt av hele fabrikken med en skål og offisiell tale fra konsernsjef Claudio Domenicali og produksjonsleder Silvano Fini.

Diavel 1260 er andre generasjon av denne unike «power cruiseren» som hadde sin offisielle debut under EICMA messen i 2010. Diavel 1260 har nå enda mer selvsikre linjer og høyere ytelse enn sin forgjenger Den har også blitt mer morsom på motorveier og mer komfortabel for både fører og passasjerer. Den sportslige sjelen er forsterket gjennom en Testastretta DVT 1262-motor som kombinerer en fantastisk akselerasjon med modellens cruiser egenskaper som gjør sykkelen ideell for hverdagskjøring eller lengre turer.

Et oppgradert chassisoppsett gjør Diavel 1260 overraskende smidig, mens top notch teknologi og elektronikk gir bremseprestasjoner på nivå med en superbike. Komfortnivået for fører og passasjer er enestående takket være den oppreist sittestillingen sammen med et stort og sjenerøst polstret sete.

Diavel 1260 er også tilgjengelig som en mer sportslig S-versjon med førsteklasses Öhlins-fjæring, dedikerte felger, et enda bedre bremsesystem og Ducati Quick Shift som standard.

Fra midten av februar vil sykkelen være tilgjengelig hos forhandlere og klar til å glede Diavel entusiastene under mc-sesongen 2019. Diavel 1260 er tilgjengelig i Sandstone Grey, mens Diavel 1260 S er tilgjengelig både i Sandstone Grey og Black & Dark Stealth.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tilgjengelige og kommende sykler

E-post: info@ekerperformance.com – Tlf: 47 70 22 22

Følg oss også på  Instagram og  facebook eller besøk vår butikk i Mosseveien 53 i Fredrikstad.


Kommentarfeltet er stengt