Diavel

1260 Lamborghini

PRis FRA
399.900,-

Kontakt salg

Motor

1262 cc

Effekt

162 hk

Moment

129 Nm

Tørrvekt

220 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

780 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

129 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Gea Green

Eksklusiv nummerert ducati diavelmodell

Den første motorsykkelen fra samarbeidet mellom Ducati og Lamborghini er lansert – en Diavel 1260 inspirert av Lamborghini Siàn FKP 37. Diavel 1260 Lamborghini vil bli produsert i et begrenset opplag på 630 enheter.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini er et resultat av et samarbeid mellom to prestisjefylte merker som har sine røtter i Motor Valley i den Italienske regionen Emilia-Romagna, der det finnes flere av de mest sportslige og etterspurte bil- og motorsykkelfirmaer i verden. Ukonvensjonelt, unikt og absolutt umiskjennelig – Diavel 1260 er modellen i Ducati-serien som overrasker entusiaster overalt for sin personlighet, sportslige kjøreegenskaper og unike design.

 

Se også Diavel 1260 og Diavel 1260 S

To historiske og unike selskaper

For å gjennomføre dette prosjektet valgte Ducati-designere å la seg inspirere av Siàn FKP 37, den mest prestisjefylte bilen noensinne laget av Lamborghini, tilgjengelig i kun 63 eksemplarer. Hver enhet er tilpasset spesifikke kundeforespørsler og er et mesterverk av eksklusivitet, design og innovasjon.

Kjente designuttrykk fra Lamborghini

Diavel 1260 Lamborghini ble oppnådd ved å bruke nøyaktig de samme lakkfargene som på Siàn FKP 37, med karosseriet preget av fargen “Gea Green”, mens rammen, setehalen og de smidde felgene er pyntet med bruk av fargen “Electrum Gold”. Det er også hentet litt av fargen “Ducati Red” på bremsekaliprene fra Brembo.

Andre viktige identifiserbare elementer i Lamborghini-designet er hexagon og “Y” -motivet. Denne spesielle versjonen av Diavel hyller førstnevnte i form av eksosanlegget, og sistnevnte takket være estetiske detaljer skapt på setet. Detaljene på sykkelen som Centro Stile Ducati har redesignet for dette spesifikke prosjektet, er alle laget av karbonfiber. I tillegg til de nevnte radiatordekslene og luftinntakene, er lyddemperdekselet, spoileren, tankdekselet, setetrekket, fremre og bakre skjermbeskyttere, dashborddeksel og frontlysramme også laget av karbon.

TANKEN BAK TALLET 63

Tallet 63 er med i designet og er et viktig nummer for Lamborghini, som ble grunnlagt i 1963. Fra dette tallet kommer de 630 enhetene som skal produseres av Diavel 1260 Lamborghini. Serienummeret vil være synlig på en aluminiumsplate påført rammen. For eierne av Diavel 1260 Lamborghini vil det være mulig å kjøpe en eksklusiv hjelm med spesiell grafikk koordinert med sykkelen, designet av Centro Stile Ducati.

Scroll to Top