Streetfighter

V4 Lamborghini

PRis FRA
776.000,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

208 hk

Moment

123 Nm

Tørrvekt

178 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

845 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

178 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Citrea Green

Den uventede formelen

Det andre kapittelet i samarbeidet mellom to eksklusive og historiske merker har resultert i den nye Ducati Streetfighter V4 Lamborghini. Med en dedikert farge og et uttrykk for å minne om designet til den berømte Lamborghini Huracán STO.

En motorsykkel som perfekt legitimerer verdiene stil, sportslighet og eksklusivitet som deles av de to merkene gjennom en perfekt kombinasjon av teknologi, ytelse og design.

Inspirert av linjen til Huracán STO

Huràcan STO er den høyeste ytelsesmodellen som noensinne er laget av Huracán-familien, en supersportsbil laget med det eneste formålet å tilby alle følelsene av sportskjøring og teknologien til en ekte racerbil godkjent for veibruk.

Nummerert og begrenset

Ved å bruke den tekniske basen til Panigale V4 S og integrere elementer som karakteriserer DNA’et til Lamborghini, har Ducati skapt en hypereksklusiv modell, inspirert av Huracàn STO.

Fargene som brukes på sykkelen er nøyaktig de samme som på bilen, med en base i “Citrea Green” og kontrastfarger i “Dac Orange.”

Et nummerert og begrenset opplag på 630 + 63 enheter

Utformingen av Ducati Streetfighter V4 Lamborghini ble definert gjennom et samarbeid mellom Centro Stile Ducati og Centro Stile Lamborghini. 630 utgjør antallet eksempler som skal produseres av Ducati, hver ledsaget av et ekthetsbevis. I tillegg er en begrenset og nummerert serie på 63 enheter reservert for spesielle Lamborghini-kunder som vil få muligheten til å tilpasse sykkelen med karosserifarger og felger som er identiske med bilen de eier

Scroll to Top