XDiavel

Black Star

PRis FRA
316.900,-

Kontakt salg

Motor

1262 cc

Effekt

160 hk

Moment

127 Nm

Tørrvekt

223 kg

Tank

18 L

Sittehøyde

755 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

15.000 km

Utslipp

129 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Black Star Graphics

Xdiavel: En ny stjerne fra Ducati

Den nye Ducati XDiavel Black Star viser entusiaster den sportslige siden av Ducati-cruiseren, med et utseende og utstyr inspirert av sportsbilenes verden. Den dedikerte fargen veksler mellom matt grå og svart med et stilig innslag av rødt. Fargekombinasjonene er klare og krysser hverandre, og tar opp konseptet X som kjennetegner familien. På denne sykkelen har ingen detaljer blitt oversett; de røde motorhodedekslene er en påminnelse om 100% Ducati soul, mens setet med semsket stoff minner om sportsligheten til merket.

Se også XDiavel S og XDiavel Dark

AVSLAPPET KJØRESTILLING, MEN UTROLIG MORSOM

XDiavel Black Star er en cruiser med Ducat-gener! Et avslappende tempo ved lave hastigheter er typisk for Cruiser-verdenen samt adrenalinet til Ducatis egen sportslighet og råskap, finner plass i denne elegante, teknologiske og morsomme sykkelen.

Full av kjøreglede og moderne teknologi

Du kan se at det er en Ducati i selv med sitt særegne design: dens tekniske innhold og den banebrytende elektroniske pakken gir høy ytelse og garanterer en uforglemmelig kjøreopplevelse.rnrnDet brede styret og de avanserte fothvilerne til den nye XDiavel gir en avslappet og behagelig kjøretur i alle hastigheter. Her får du både “pose og sekk”.

XDIAVEL TILBEHØR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top