EGENSKAPER

OG UTSTYR

FLITE CONTROLLER

Din ultimate co-pilot.

Fliteboard Flite Controller er en prisvinnende, ergonomisk utformet, vanntett håndholdt fjernkontroll som gir intuitiv kontroll og sanntidsinformasjon om ytelse til eFoil-rytteren.

Virtual Gear System er bare en av mange funksjoner som gjør Flite Controller til verdens smarteste eFoil-kontroller.

FLITEBOX

Fliteboard Flitebox-systemet er produsert av hard anodisert aluminium og er et plug `n play system som unngår mye kabler i brettet.

Flitebox er en kraftig innebygd datamaskin som koordinerer data fra flere kilder for en optimalisert kjøreopplevelse.

UNIBODY FUSELAGE

Hva er så spesielt med unibody flykroppen?

Det er på en måte en stor sak. Integrering av folien og motoren (i stedet for å klemme den til masten) resulterer i den mest balanserte, responsive og effektive elektriske hydrofoilen på markedet.

Dette betyr at avanserte ryttere kan svinge hardere, utforske videre, surfe raskere eller ha den ultimate pitchkontrollen på en bølgeflate. Oppsettet gjør også at nybegynnere lærer lettere.

LIGHTBAR

Fliteboard har tatt all elektronikk ut av brettet slik at det er mindre som kan gå galt. Dette gir også mindre elementer å vedlikeholde.

Fliteboard gjorde også Flitebox enda smartere med en lysstripe for umiddelbar kommunikasjon til rytteren.

FLITECELL BATTERY

Celler av førsteklasses kvalitet, designet for høy utladning, kombinert med et verdensklasses batteristyringssystem for å holde eFoil i gang.

Flitecell Sport:

  • 60+ min kjøretid
  • 30Ah / 1,65KWh kapasitet
  • 11 kg / 19,3 lbs

Flitecell Explore:

  • 90+ min kjøretid
  • 40Ah / 2,1KWh kapasitet
  • 14 kg / 30,6 lbs

Eker Performance anbefaler Flitecell Explore til alle som kjøper sitt første Fliteboard da dette gir mest kjøretid.

EFOIL VINGER

Efoil vingene er utviklet av kvalifiserte sjøarkitekter med verdensledende erfaring innen hydrodynamisk og aeronautisk design. De gir stabilitet for nybegynnere, radikal respons for bølger, strømlinjeformet effektivitet for rekkevidde og lav luftmotstand for hastighet.

Med sofistikert konstruksjonsoppsett og materiale av carbon for styrke, stivhet, holdbarhet og minimal vekt er kan oppsettet innrettes mot nybegynnere eller eksperter

FLITE APP

Flite App leverer nye funksjoner med trådløse oppdateringer. Flite-tracking lar deg visualisere, spille av og dele turer.

Vi anbefaler å bruke Flite-appen for å sikre at eFoil- og Flite-kontrolleren din alltid har den nyeste programvaren for å levere best ytelse.

Scroll to Top