Eker Performance utvider nå sitt sortiment og gleder seg til også å kunne tilby alle Can-Am ATV og SSV modeller

Hvert eneste Can-Am ATV eller SSV (side-by-side) kjøretøy er en perfekt kombinasjon av industriledende ytelser, presise kjøreegenskaper og førerfokusert design. Det er det som gjør at de skiller seg ut i mengden. Om litt vil vi ha utstilt modeller fra Can-Am sitt spennende og unike modellsortiment i vår butikk så følg med!

UNIKE EGENSKAPER

Uansett hvilket Can-Am kjøretøy du velger, de er alle bygget med det samme DNA. Bak den umiskjennelige Can-Am-looken finner du klassens beste ytelser og intuitive kjøreegenskaper. Enten det er et terrengkjøretøy eller en side-by-side, så leveres de alle med et rikelig utvalg utstyr, slik at det kun er en ting som er opp til deg: hvor du skal bruke den.

SPESIFIKKE MASKINER FOR SPESIFIKKE KJØRERE

Det finnes spesifikke kjørepakker for hver eneste type offroad-fører. Enten det handler om å ha et morsomt kjøretøy eller du trenger en arbeidshest som takler det meste av utfordrende terreng og oppgaver. Uansett hva du ønsker deg fra kjøringen, det finnes et Can-Am kjøretøy som passer dine behov. Og hvert enkelt kjøretøy er bygget til samme høye Can-Am standard.

Prisliste finner du her: Prisliste  Can-Am 2019

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Can-Am

E-post: sales@ekerperformance.com – Tlf: 47 70 22 22

Følg oss også på  Instagram og  facebook eller besøk vår butikk i Mosseveien 53 i Fredrikstad.


Kommentarfeltet er stengt