Ring oss +47 47 70 22 22 - Send mail
En ny hjemmeside er under ferdigstilling. Stay tuned!

SERVICE DUCATI

DUCATI SERVICE

Hos Eker Performance service møter du vår kompetente serviceavdeling i moderne og stilfulle lokaler. Her er noen av de tjenester vi tilbyr for deg som Ducatikunde:

SERVICE: Vi tilbyr alle servicer som må gjennomføres iht. vedlikeholdsplanen for alle typer Ducati-modeller. Våre servicansvarlige har ikke bare en lang erfaring som mekanikere, men har også flere kurs fra Ducati sentralt og fra andre leverandører som vi samarbeider med. Ta kontakt med oss for mer informasjon om type servicetjenester og et pristilbud på dette! Vi tilbyr også hentetjeneste av din motorsykkelen (Vestfold / Oslo / Akershus og Østfold).

Servicetabell/vedlikeholdsplan

VINTERLAGRING: Under vinterlagringen vil vi gi motorsykkelen litt ekstra omsorg. Vi rengjør sykkelen og lader batteriet under lagrinsperioden Ønsker/trenger du service på din motorsykkel før ny sesong ordner vi selvfølgelig dette også. Ta en prat med oss når du booker din vinterlagringsplass så legger vi en plan for vinteren.

 

SERVICE
VINTERLAGRING

DYNOJET: Vi har til 2015 sesongen investert i en bremsebenk fra Dynojet. Det gir oss nå muligheten til å gjennomføre gjøre alt fra feilsøking til ytelsestesting under trygge forhold. Vi kan også foreta justeringer av innsprøytningssystem av mer eller mindre alle MC modeller med mål om å bedre kjøreegenskaper og drivstofføkonomi. Ta kontakt for mer info, priser og muligheter!

DEKK: Eker Performance har siden oppstart hatt et meget godt samarbeid med Gummi Centralen AS, som leverer Pirelli sine testvinnende produkter. Viktige hensyn i valg av dekk er at Ducati setter utrolig mye tid i sin utvikling for å få sine modeller til å oppføre seg på en bestemt måte og dekkene har mye å si i dette arbeidet. Hvis du vil bytte til et annet merke betyr det avgang fra Ducatis tanker og ønsker om hvordan sykkelen oppfører seg. Alle 2015 modeller fra Ducati kommer med antispinn som standard, noe som medfører at riktig valg av dekk blir ekstra viktig for at denne funksjonen kommer til sin rett.

LAKKERING: Vi har et nært forhold til et lokalt lakkeringsverksted som forstår våre og våre kunders høye krav til et godt sluttresultat. De er fleksible i forhold til leveringstider og design – det meste er mulig.

MOTORUTBEDRINGER: Vi utfører alt fra vanlig motorservice til oppgraderinger og trimming. Vi har en av Østfolds mest anerkjente motorverksteder med oss for det arbeidet som vi ikke selv kan gjennomføre, som f.eks sliping / balansering av veivakselen.

FORSIKRINGSARBEID

Om uhellet skulle være ute og du trenger større eller mindre reparasjoner på din sykkel, hjelper vi deg gjerne. Vi er et godkjent verksted hos alle de store forsikringsselskapene og har lang erfaring når det gjelder håndtering av slike skader.