Ring oss +47 47 70 22 22 - Send mail
En ny hjemmeside er under ferdigstilling. Stay tuned!

HYDROLIFT

HYDROLIFT

Eker Performance er forhandler av den nye X-serien til Hydrolift. Først ut er den stilfulle X-22 som kan leveres til sommeren 2017.

Mer om Hydrolift X-22:

X-serien er en ny og innovativ modellserie fra Hydrolift for utenbordsmotorer. En serie solide, lekre og lettkjørte modeller med smarte og gjennomprøvde løsninger vil komme fremover – med mål om å skape en stilfull og enkel båt å eie.

X-22 er den første modellen på markedet av den kommende serien. Denne modellen er en morsom og brukervennlig dagsturbåt/skjærgårdsjeep med fokus på gode kjøreegenskaper samt god stueplass. Mer enn tidligere er det også ekstra fokus på familievennlighet og sosialisering ombord. Styrekonsollen i glassfiber har et oversiktelig førermiljø som skaper et utgangspunkt for en behagelig og sikker ferd på vannet. De svingbare førerstolene gjør at man får en økt mulighet til sammenkomst i akterpartiet der det er muligheter for et bord mellom førerstolene og den store aktersofaen.

X-serien utvikles og produseres på en egen produksjonslinje på Hydrolifts båtverft i Fredrikstad. Båten kommer godt utstyr i standardversjon, men med gjennom et utvalg av ekstrautstyr og farger på puter og dørkbelegg er det mulig å sette sitt personlige preg på båten. Besøk Hydrolift hjemmeside for mer informasjon om X-serien.

Standard utstyr:

-Ratt i skinn
-Kartplotter 7″
-Kjøleboks
-2x singel kjørestol // X-series design
-
-4x unike pullere // X-series design
-2x gode låsbare oppbevaringsrom
-Vannskistang // X-series design
-Stor sentrert sittebenk med stor stueplass
-Led dørkbelysning
-Avtagbart putesett
-Sidesete // X-series design
-Vendbar sofarygg // X-series design
-Havnetrekk // X-series design
-Hydraulisk styring

Kampanjepris standard utstyrt båt: kr 539.000,-

 

Besøk hydrolift.com

Last ned brosjyre