Ring oss +47 47 70 22 22 - Send mail
En ny hjemmeside er under ferdigstilling. Stay tuned!

BANEKJØRING OG EVENTS

 

DET ULTIMATE FOR BANEKJØRING

Eker Performance er stolte av å presentere Radical Sportscars bilprogram for det norske bilinteresserte publikum. Radical’s fokus på høy ytelse til lav pris gjør bilene interessante for førere i alle disipliner. Vi skreddersyr bilen akkurat slik du eller ditt firma vil ha den. Det finnes en rekke alternativer iht. tekniske spesifikasjoner, motoralternativer og ytelse-, design- og materialvalg.

Eker Performance tilbyr også utleie hvor vi stiller bil til disposisjon. Det eneste du behøver å gjøre er å stille med kjøreutstyr og lisens (engangslisens kan løses på dagen). Ta kontakt for skreddersydde opplevelsespakker – for enkeltførere, bedrifter og organisasjoner.

RUDSKOGEN MOTORSENTER: Med egen base og pitgarasjer på Rudskogen tilbyr vi service og vedlikehold av din Radical, samt at vi holder den klar til samtlige trackdays du måtte ønske å delta i. Vi tilbyr også salg av brukte Radicals som er servet og klargjort gjennom Eker Performance Service Team eller fabrikken – med gjeldende motorgarantier.

TILGJENGELIGE BILER: En oversikt over våre tilgjengelige biler finner du her

Om Radical

Intervju med Bård Eker