HYDROLIFT X-22

X-22 er en brukervennlig dagsturbåt/skjærgårdsjeep med gode kjøreegenskaper. X-22 er utviklet med fokus på en behagelig og sikker opplevelse på vannet. Den har en sosial og innovativ aktersofa med bl.a. plass til integrert bordløsning. Den stilfulle styrekonsollen er oversiktlig, har gode oppbevaringsmuligheter, og har plass til stor kartplotter. I baugpartiet finner du en sentrert sittebenk med et stort og dypt lagringsrom. Som et utstyrsvalg kan denne også enkelt gjøres om til en smart solseng.

Gå til produktside

HYDROLIFT X-26 S

X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, iscenesatt for sosiale dager på sjøen. Sjarmerende, fleksibel, grasiøs og utrolig innholdsrik. En vinner i enhver situasjon, om det er en sosial tur med venner, en dag med familien, lek og moro med vannsportaktiviteter eller en weekendtur med din kjære.

X-26 S er basert på et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for. Alle ombord får en behagelig og trygg reise i alle fartsområder og med skrogets fartspotensiale og utrolige kjøreegenskaper vil den aktive føreren storkose seg bak rattet. Det effektive skroget bidrar også til et lavt drivstofforbruk.