Ekerperformance.com tar i bruk enkelte informasjonskapsler (beskrevet lengre ned) for å innhente informasjon om hvordan brukere av vårt nettsted navigerer på siden. Grunnen til at vi bruker informasjonskapsler er for å kunne lage en bedre brukeropplevelse og for å være sikker på at brukerne av vårt nettsted finner det de er ute etter.

Hva er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner vår nettside. Informasjonskapsler brukes hos oss for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor og hvordan brukeren beveger seg rundt på vårt nettsted.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og brukeren av nettsiden vår. Eker Performance tilpasser og optimaliserer tjenestene på nettsiden ut fra informasjonen som lagres. Dette for at du som besøker skal oppleve en mer brukervennlig og tilpasset nettside.

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker. Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan du forhindre dette ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du mister funksjonalitet i våre tjenester på nettsiden vår.

Informasjonskapsler på nettsiden ekerperformance.com

Ved å bruke https://ekerperformance.com, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler fra følgende systemer:

Google Analytics: for statistikk over besøkende og til å se hvilke sider som driver trafikk til nettstedet samt hvilke handlinger brukeren gjennomfører mens de er på vår nettside.

WordPress/WooCommerce: vår publisering og netthandelsløsing

Wordfence: en plugin til WordPress for å beskytte siden

Ninja Forms: kontaktskjemaer på vårt nettsted hvor bruker kan be om mer informasjon rundt service, våre produkter og for å motta mer informasjon eller tilbud

Mailchimp: brukes til våre utsendelser av nyhetsbrev

Du finner mer informasjon om informasjonskapsler: https://www.datatilsynet.no/