Eker Performance AS er Norsk importør av Marell Boats, en svensk produsent som har etablert seg med flere modeller av høykvalitetsbåter bygget i aluminium. Marell er en helårsbåt for deg som ønsker et aktivt liv. Båtene er fullastet med avansert teknikk, sofistikerte sikkerhetssystem og komfort som gir hele familien muligheten til å nyte båtlivet til det fulle – året rundt.

OM MARELL

Marell er en svensk produsent av båter hvis unike design er basert på mange års kunnskap fra tradisjonell båtbygging, racing på elitenivå og båtutvikling for profesjonell og militær bruk. Med avanserte aluminiumslegeringer og hundrevis av nøye utformede detaljer, gir hver Marell brukeren muligheten helårsbruk av båten – pålitelig, komfortabel og med overlegen ytelse og fart.

Marell ble grunnlagt i 2006 av Patrik Söderholm og har i løpet av kort tid gitt et meget solid inntrykk i båtindustrien. Patrik har over 30 års erfaring i bransjen og har, i tillegg til tradisjonell båtbygging, også konkurrert internasjonalt innen båtsport og brukt 10 år i militær trening og utvikling av båter. Han har vært i et miljø dominert av båter siden 15 år. Allerede i 1990 var han bak den første aluminiumsbåten, som den senere arbeidsgiver Marinteknik AB utviklet, noe som førte til etableringen av selskapet Marin Aluminiumteknik AB i 1994, som ble det kjente båtfirmaet Anytec. Denne erfaringen er sammen grunnlaget for Marell, et veldrevet og kunnskapsrikt selskap som i dag består av et anerkjent team støttet av mange kvalifiserte utviklingspartnere og leverandører.

Marell har røtter i Roslagen og hovedkontor og produksjon i Östhammar.

MARELL 700 SC

I MARELL 700 SC finner du en eksklusiv båt som kan håndtere det meste. Den har en praktisk størrelse uten å ofre ytelse og fleksibilitet. MARELL 700 SC er båten som tar deg komfortabelt til destinasjonene dine. Båten er stor nok til å takle alt som er nødvendig, men også smidig, noe som gjør den enkel å håndtere og morsom å kjøre. Med sitt kompromissløse design og åpen plass hvor seks personer kan sitte behagelig, er 700 SC for mange den perfekte båten. Som alle Marells modeller er den lastet med moderne teknologi, som sikrer trygghet og unike løsninger.

CE klasse C

Total lengde 6,80 m

Bredde 2,30 m

Vekt 680 kg uten motor

Tankkapasitet 150 liter

Anbefalt motor 100 til 200 hk

Antall personer 6

Skrogvinkel ved transom 19 °

Opptil 55 knop

Kontakt meg

MARELL 900 WA

Den unike kombinasjonen av komfort og racing er Marells signatur og med Marell 900 WA tas dette steget helt ut. Marell 900 WA er den ultimate båten med 800 hk og 70 knops toppfart! Med den nyeste teknologien blir denne modellen en ekte racerbil på sjøen. Til tross for sin fantastiske ytelse, er 900 WA veldig komfortabel og praktisk. Størrelsen og de mange funksjonene gir en behagelig opplevelse for alle de 8 passasjererene som får plass i båten under alle forhold. Markedets smarteste dekkoppsett tilbyr deg som kunde en palett av forskjellige løsninger for alle behov.

CE klasse C

Total lengde 8,89 m

Bredde 3,0 m

Vekt 1000 kg uten motor

Tankvolum 2 × 280 liter

Anbefalt maks motor 2 × 400 hk

Antall personer 8

Skrogvinkel ved transom 19˚

Opptil 70 knop

KOMFORT – PRESTANDA – SIKKERHET

Kontakt meg

MARELL 900 CC

I nye Marell 900 CC har vi valgt å sette tak over hele herligheten. Marell 900 CC er båten som tar deg bekvemt dit du skal. Uansett vær eller årstid. Den romslige kabinen er din året-rundt-garanti. Her er du og dine venner vel beskyttet med 360 grader sikt, med bekvem og trygg mulighet for overnatting.

Som vanlig er Marells båter fulle av moderne teknikk, trygge sikkerhetssystemer og unike løsninger i smakfull design. Når du velger Marell 900 CC behøver du ikke tenke på ulike tilvalg, det meste er standard på båten.

Med plass til 8 personer og opp til 800 hk og 65 knop, er dette den ultimate båten for de som ønsker å erobre havet når det skulle passe en selv.

CE klasse C

Total lengde 8,89 m

Bredde 3,05 m

Vekt 1 900 kg uten motor

Tankvolum 2 × 280 liter

Maksimal motoreffekt 2 × 400 hk

Antall personer 8

Skrogvinkel ved transom 190

Opptil 70 knop

Kontakt meg