1100 Dark Pro

PRis FRA
210.000,-

Kontakt salg

Motor

1079 cc

Effekt

86 hk

Moment

88 Nm

Tørrvekt

189 kg

Tank

15 L

Sittehøyde

810 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Dark Stealth

Inngangsmodellen til 1100 serien

Den nye Ducati Scrambler 1100 Dark PRO er inngangsmodellen til 1100-serien av “Land of Joy”. 1100 Dark PRO-modellen er laget med den hensikt å overføre noen typiske elementer fra Ducati Scrambler, som renhet, essensialitet og en følelse av frihet.

Ducati Scrambler 1100-serien representerer det ideelle valget for de som ikke bare elsker å kjøre i byen, men også utenfor bysentre, kanskje i selskap med en passasjer. Den 1079 cc motoren som er preget av et sjenerøst dreiemoment tilgjengelig fra lave turtall. I kombinasjon med en bensintank på 15-liter lar denne modellen deg takle selv de lengste turene med komfort.

Ikonisk og unikt design med herlige kjøreegenskaper

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO har samme ikoniske og originale design som de to andre modellene i serien, Ducati Scrambler 1100 PRO og Sport PRO. Dark PRO skiller seg ut fra sine “store brødre” med sin matt sorte farge med naturlige anodiserte aluminiumsdeler, samt tilpasning med speil i klassisk stil.

Enkel å kjøre og full av moderne teknologi

Lysføreren langs den ytre omkretsen, drevet av en LED-kilde som fungerer som et posisjonslys, er en DRL (kjørelys), som gjør at Scrambler 1100 Sport PRO lett kan gjenkjennes selv om dagen. Med inspirasjon fra båndet som ble påført frontlysene på 1970-tallet for å bevare lysklyngen, ble et svart metall “X” gjenskapt inne i frontlyset. På baksiden er den optiske gruppen av LED-typen med diffusjonseffekt og bruker en teknologi som er unik i tohjulsverdenen.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top