1100 Pro

PRis FRA
191.500,-

Kontakt salg

Motor

1079 cc

Effekt

86 hk

Moment

88 Nm

Tørrvekt

189 kg

Tank

15 L

Sittehøyde

810 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ocean Drive

Sjenerøst dreiemoment helt fra bunnen

Enda morsommere med høy ytelse og originalt design. Den nye Ducati Scrambler 1100 PRO er det ideelle valget for de som vil kjøre en Ducati med en 1079 cm³ motor med sjenerøst dreiemoment helt fra bunnen. En 15-liters ståltank som kombinert med det komfortable setet trukket med et nytt behagelig materiale, sørger for at selv de lengste turene kan nytes.

Ikonisk stil og følelse av frihet

Du er garantert morsomme opplevelser med den nye Ducati Scrambler 1100 PRO, takket være dens ikoniske stil og følelse av frihet. Dette i herlig kombinasjon med smidighet og sikkerhet. Modellen er skapt for de som elsker å kjøre utenfor byen, kanskje også med en passasjer, og er en ytterligere bekreftelsen av identiteten til Ducati Scrambler –  “Land Of Joy”.

Enkel å kjøre og full av moderne teknologi

Lysføreren langs den ytre omkretsen, drevet av en LED-kilde som fungerer som et posisjonslys, er en DRL (kjørelys), som gjør at Scrambler 1100 Sport PRO lett kan gjenkjennes selv om dagen. Med inspirasjon fra båndet som ble påført frontlysene på 1970-tallet for å bevare lysklyngen, ble et svart metall “X” gjenskapt inne i frontlyset. På baksiden er den optiske gruppen av LED-typen med diffusjonseffekt og bruker en teknologi som er unik i tohjulsverdenen.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top