1100 Sport Pro

PRis FRA
237.000,-

Kontakt salg

Motor

1079 cc

Effekt

86 hk

Moment

88 Nm

Tørrvekt

189 kg

Tank

15 L

Sittehøyde

810 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Matt Black

Et muskuløst kunstverk

Et kunstverk med en sporty holdning. Ducati Scrambler 1100 Sport PRO er i sin “Matt Black” -farge, utstyrt med Öhlins-fjæring, lavt styre og har café racer-stil speil.  1100 Sport PRO er den mest muskuløse versjonen hittil og vil snu mange hoder når den sees på veien.

Blandingen av komfort og ytelse bekrefter Scrambler 1100 Sport PROs flerbruksholdning, med sikte på å tilpasse seg kjørestilen til føreren.

Aktiv sikkerhet og ytelse

Med blant annet det elektroniske styringssystemet Ride by Wire tilbyr Ducati Scrambler 1100 Sport PRO høye standarder for aktiv sikkerhet og ytelse alltid innen alles rekkevidde og for alle typer bruk takket være de tre kjøremodusene. Scrambler 1100 Sport PRO er utstyrt med Ducati Traction Control (DTC).

Enkel å kjøre og full av moderne teknologi

Lysføreren langs den ytre omkretsen, drevet av en LED-kilde som fungerer som et posisjonslys, er en DRL (Daytime Running Light), som gjør at Scrambler 1100 Sport PRO lett kan gjenkjennes selv på dagtid. Med inspirasjon fra båndet som ble påført frontlysene på 1970-tallet for å bevare lysklyngen, ble et svart metall “X” gjenskapt inne i frontlyset. På baksiden er den optiske gruppen av LED-typen med diffusjonseffekt og bruker en teknologi som er unik i tohjulsverdenen.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top