Desert Sled

PRis FRA
175.000,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

66,2 Nm

Tørrvekt

193 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

860 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

124 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Sparking Blue

Blander klassisk terrengånd med stil

Desert Sled har hentet inspirasjon fra de grove veiene i New Mexico og California. Dette er sykkelen for deg som vil  ha muligheten til å velge den ukonvensjonelle veien hjem. Scrambler Desert Sled blander sammen klassisk terrengånd med stil. Dette gir en helt unik sykkel uansett om du skal cruise rundt i byen eller på grusveier ute på landet.

Unik karakter og morsomme kjøreopplevelser

Den nye “Sparking Blue” -fargen beriket med røde og hvite detaljer på tanken og skjermbeskyttere gjør Desert Sled utrolig stilig. Denne sykkelen er en hyllest til Enduro-syklene fra 80-tallet og forbedrer den tydelige terrengkarakteren til sykkelen, sammen med de gullfelgene og den klassiske svarte rammen.

Lett å kjøre i terreng og på vei

Desert Sled har et oppdatert instrumentpanel med girindikator og tankmåler i tillegg til en hydraulisk clutch. Lyset har DRL (Daylight running lights) med mulighet for ekstra beskyttelse og LED blinklys. Justerbare Kayaba 46mm gafler og 19″ eikehjul med Rally STR dekk gjør kjøringen på alle underlag til en lek.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top