Fasthouse

PRis FRA
170.900,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

66,2 Nm

Tørrvekt

193 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

860 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

124 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Livery

Kun 800 nummererte enheter

Desert Sled Fasthouse er siste nyhet fra Ducati Scrambler. Modellen kommer i et begrenset opplag – kun 800 nummererte enheter for å feire 2020 seieren i det prestisjetunge amerikanske terrengløpet Mint 400.

Bygget på en Ducati Scrambler Desert Sled-base, har modellen blant annet en spesiell fargekombo som gjenspeiler syklene som ble brukt i løpet.

Unik sykkel med unike detaljer

Rammen som er i Ducati Rød er pyntet med en aluminiumsplate som viser sykkelens individuelle serienummer med bare 800 enheter produsert globalt. Splitter nytt sete med antiskli deksel som garanterer en komfortabel kjørestilling i alle kjøresituasjoner.

Vær dristig, vill og rask

Født i ørkenen. Den nye Scrambler Desert Sled Fasthouse er dedikert for de som elsker store utfordringer og ville terrengturer. Denne nye spesialmodellen er begrenset til bare 800 enheter og er laget for å feire samarbeidet mellom Scrambler Ducati og klesmerke Fasthouse.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top