Icon

Dark

PRis FRA
135.000,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

66,2 Nm

Tørrvekt

173 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

798 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Matt Black

Mørk, lekker og inspirerende

Ukonvensjonelt, men fasjonabelt, elementært, men likevel saftig. Den nye Ducati Icon Dark bringer all moroa og friheten til gledens land i en helt ny forkledning. Inspirert av Scrambler-kunders villeste drømmer, er denne sykkelen født for å oppheve rytterens egen personlighet og fylle alle Scrambler fantaster sine mørkeste ønsker.

Vri om nøkkelen og nyt turen

Icon kommer – ved siden av Dark modellen – i 2 farger for 2021 sesongen. Du får den i 62 Yellow eller i den nye og lekre Rosso Ducati. Uansett er det bare å vri om nøkkelen, nyte kjøreturen og Scrambler stilen.

Velkommen til Land of Joy

Icon modellene har Ducati Multimedia systemet klart med blant annet girindikator og drivstoffnivå. Du har nye kontroller på styret og hydraulisk clutchkontroll med justerbar spak. Nye aluminiums 10-eikers hjul er hentet fra 1100 serien og løfter inntrykket av 2021 modellen av Icon serien.

Et helt nytt sete, flatere og behagelig for rytteren og passasjeren er på plass med forbedret oppsett av fjæring.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top