Urban Motard

PRis FRA 166.000,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

66,2 Nm

Tørrvekt

180 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

798 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Star White / Red

Skaper oppmerksomhet

Ducati Scrambler Urban Motard er en motorsykkel som skaper oppmerksomhet gjennom en kombinasjon av stil, sportslighet og moro. Navnet som ble valgt fremkaller umiddelbart den karakteristiske atmosfæren i store byer og er rettet mot alle som lever i byen med energi og entusiasme. Centro Stile Ducati har tolket disse begrepene gjennom et nytt uttrykk farger og energisk grafikk, inspirert av gatekunst og storbygraffiti.

Smidighet i bytrafikken

Ducati Scrambler Urban Motard har 803 cc L-twin-motoren med desmodromisk fordeling, som leverer 73 hk ved 8250 o / min og tilbyr strålende ytelse som aldri blir skremmende for føreren. Her får du garantert smidighet i bytrafikken og mye moro på svingete veier.

Masse kledelige detaljer

Henvisningen til Motard -verdenen i denne versjonen er tydelig i valget blant annet 17 ”eikerhjul, den høye frontskjermen, det flate setet og sidetallplatene, som er perfekt integrert i Ducati Scrambler -designet. Urban Motard er også standard utstyrt med en frontlykt med LED DRL, et kjennetegn for alle Ducati Scrambler -modeller, som kombineres med baklyset med full LED-diffusjonsteknologi.

Scroll to Top