Neste generasjon Can-Am Outlander

Can-Am flytter grenser med de helt nye middels-cc ATV modellene.

De nye Can-Am Outlander 700, 500 og Outlander PRO HD7 og HD5 gir rekreasjonskjørere og nyttekjørere uovertruffen verdi. Den nye Outlander-serien er designet og bygget med vekt på å forbedre kjøreopplevelsen for både
arbeid og lek, og samtidig tilby mer av både ytelse, komfort, lagring og pålitelighet.

Den største lanseringen på de siste 10 år

“Denne lanseringen er antagelig den største Can-Am ATV-lanseringen på de siste 10 årene! Vi er begeistret for å kunne tilby forbrukerne en klasseledende ATV designet med tanke på deres behov og hvordan de bruker produktet, fra kjøreopplevelsen til utnyttbare evner og vårt fantastiske tilbehør.”

Elsa Vilarinho, direktør for global markedsføring, Can-Am Off-Road hos BRP

Noen av de mest allsidige ATV-ene på markedet

De nye fritidsmodellene Outlander 700 og 500 og nyttemodellene Outlander PRO HD7 og HD5 kommer alle med klasseledende motorkraft, høyest bakkeklaring, lengst fjæringsvei, best slepekapasitet, størst stativkapasitet og de lengste vedlikeholdsintervallene. Her får du noe av det mest allsidige du finner på ATV markedet.

For 2023 inkluderer det nye rekreasjonsutvalget standardmodellene Outlander DPS 500, DPS 700, X 700, MAX DPS og MAX XT 700. Outlander PRO HD7 og HD5 er bygget for de som må få ting gjort – har vil du kunne laste, slepe, og stue bort mer enn noen annen ATV på markedet.

Nyutviklet motor

En helt ny bakovervendt 650 cc enkeltsylinder, væskekjølt Rotax Advanced Combustion Efficiency (ACE) firetakts innsprøytingsmotor kompletteres av et nytt, integrert girkassedesign og pDrive-clutch, som til sammen gir den nye Outlander-plattformen klasseledende kraft og slepeevner.

Ny ECU-kalibrering og forskjellige kamakseldesign har gitt 700- og PRO HD7-modellene 50 hestekrefter og 56 Nm dreiemoment, mens 500- og PRO HD5-modellene har 40 hestekrefter og 50 Nm dreiemoment.

Understell

Et nytt chassisdesign av rørformet stål, hentet fra Can-Am Maverick-plattformen, er sammen med buet A-arm-opphengskonfigurasjon foran og bak det som har gitt de nye Outlander- og Outlander PRO-plattformene den klasseledende fjæringsveien og bakkeklaringen.

Det nye chassiset til Outlander-plattformen har også gitt økt ergonomisk komfort for kjørere og passasjerer. Føreren vil umiddelbart legge merke til den økte kneplassen og mer romslige fotbrett som forbedrer håndteringen og øker stabiliteten. Et tykt og slitesterkt sete hever også komforten til nye nivåer, og reduserer støy og tilbakeslag fra understellet.

Oppbevaring og tilbehør

Outlander og Outlander PRO kommer begge som standard med utrolige oppbevaringsmuligheter, som starter med det nye 1-liters integrerte hanskerommet. Utvalgte modeller har også et magnetisk telefonfeste og USB-port for å holde rytterens enheter ladet mens de er på farten. De alternative kjøretøytilbehørene er delt inn i tre kategorier:

  1. lasteplass foran
  2. styregrensesnitt og ergonomisone
  3. lasteplassen bak

Det finnes ergonomisk tilbehør som oppvarmede grep og frontrutealternativer. Oppbevaringstilbehør foran og bak på kjøretøyet omfatter ting som stativer for våpen, motorsager og omtrent alt annet nødvendig verktøy.
Nyttetilbehøret inkluderer gjenstander som en vinsj, plog og ekstra drivstofftank. Ytelsestilbehør inkluderer elementer som glideplater, snøbelter og HID-belysningsalternativer.

De tallrike tilbehørene som er tilgjengelige sikrer allsidigheten og hjelper brukerne å få mest mulig ut av dagen, enten det er jobb eller fritid.

2023-CanAm-Outlander_500-700-EPWeb (5)

For mer informasjon om modellene ta kontakt med salgsansvarlig Jonas Andreassen. De nye modellene ankommer sommeren 2023.

* Deler av teksten er hentet fra BRP sin pressemelding

Scroll to Top