Panigale

V4

PRis FRA
370.400,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

214 hk

Moment

124 Nm

Tørrvekt

175 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

835 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

175 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red

SPORTSLIG KJØRING

Panigale V4 er en “symfoni” av ytelse og følelser som er 100% italiensk. Ducati Panigale V4 er den første masseproduserte Ducati motorsykkelen som ble utstyrt med en 4-sylindret motor som ligger i nærheten av MotoGPs Desmosedici.

Desmosedici Stradale-motoren er designet på grunnlag av MotoGPs erfaring. Den typiske tilnærmingen som brukes i konkurranser, finnes i ekstraordinære kraft- og dreiemomentverdier for denne modellen.

Fornyet, raskere og mer spennende

År etter år fornyes Panigale V4 for å bli raskere og mer spennende på banen for både amatører og profesjonelle førere. I 2021 ble Panigale V4- og V4 S-modellene Euro 5-kompatible og opprettholder fortsatt maksimal effekt og dreiemomentnivå uendret. For å overholde den nye europeiske standarden for forurensende utslipp, har Desmosedici Stradale eksosmodellen og motorkalibreringen blitt forbedret.

elementer fra r-versjonen

For modellåret 2020 gjennomgikk Panigale V4-chassiset flere endringer, inkludert introduksjonen av “Front Frame” med Ducati Corse-spesifikasjonene til R-versjonen, oppsettendringer som har ført til et høyere tyngdepunkt, en økning i kjedens trekkvinkel og større bevegelse av gaffelen og støtdemperen.

Disse endringene har resultert i en sykkel som lettere kommer inn i svingene når bremsene slippes, som er raskere til å nå toppunktet og har mer nøytral oppførsel når du går ut svingen igjen.

Scroll to Top