Nightshift

PRis FRA
163.000,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

66,2 Nm

Tørrvekt

180 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

798 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Aviator Grey

Stilig sykkel med en dristig karakter

Ducati Scrambler Nightshift er en stilig sykkel med en dristig karakter, inspirert av storbyverdenen. Denne modellen har klassiske linjer og mørke farger som fremkaller nattens atmosfære. Den er preget av et rett og smalt styre med speilene fra Café Racer-modellen. Den har en ny flat sadel, behagelig for både fører og passasjer.

Klar til å erobre alle gater

Det er ingen sengetid, bare kjøretid med den nye Scrambler Nightshift. Modellen er klar til å erobre alle gatene med sin ikoniske stil, sofistikerte linjer og lekre detaljer. Tilgjengelig i den nye “Aviator Grey” -fargen.

Masse kledelige detaljer

Utstyrt med et bredt styre hentet fra 1100 Sport Pro og Cafè Racer speil.  Scrambler Nightshift er utstyrt med eikerhjul og med de ikoniske Pirelli MT60-dekkene, utmerket både til bruk på asfalt og for å kjøre på  grusveier.

Inspirert av Flat track har den nye Scrambler Nightshift blitt utstyrt med sideplater med Classic Scrambler Ducati-logoen.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top