Multistrada

V4 Pikes Peak

PRis FRA
421.800,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

214 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

162 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Livery

EN SPORTY MULTISTRADA

Multistrada V4 Pikes Peak er den sanne essensen av sportslighet. Modellen retter seg til et publikum av lidenskapelige entusiaster.

Multistrada V4 Pikes Peak er tilskuddet i den nye Multistrada V4-plattformen der ytelse, jevn drift og pålitelighet tilbys av V4 Granturismo-motoren. Sammen med vektbalansen, den enkle håndteringen, komforten for både rytter og passasjer, toppmoderne utstyr og elektronikk er dette hjørnesteinene til Multistrada V4-familien.

sportslig design

Designarbeidet bak Pikes Peak tok utgangspunkt i de særegne elementene til Multistrada V4-familien, og integrerte dem med to elementene som hovedsakelig identifiserer denne Pikes Peak-versjonen fra et estetisk og funksjonelt perspektiv, nemlig det 17″ forhjulet og en lekker svingarm – i tillegg til farger og grafikk.

Med sikte på å ytterligere understreke sitt sporty oppsett, kommer den nye Multistrada V4 Pikes Peak med et bredt utvalg av komponenter laget av karbonfiber i tillegg til Akrapovič titan og karbon anlegget.

maksimal kontroll

Den nye Multistrada V4 Pikes Peak skiller seg ut selv for sin dedikerte ergonomi, spesielt designet for å sikre maksimal kontroll og optimalisere kjøreopplevelsen. Med hensyn til Multistrada V4 er kjøreposisjonen oppgradert. Fothvilere er for eksempel plassert høyere og flyttet tilbake for å øke den maksimale lenevinkelen, mens styret er lavere, smalere og har buede stenger. Sluttresultatet er at føreren drar nytte av en enda bedre følelse i sporty kjøring samtidig som sykkelen opprettholder et utmerket nivå av komfort.

De siste teknologiske innovasjoner muliggjør en enda bedre sportslig kjøreopplevelse. I tillegg til introduksjonen av Race Riding Mode, har Ducati Wheelie Control på Multistrada V4 Pikes Peak en oppdatert og bedre respons i tillegg til bedre kontroll under dynamisk og sporty kjøring.

Vi sier som Ducati – Rule all mountains.

Scroll to Top