Multistrada

V4 Pikes Peak

PRis FRA
413.000,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

214 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

162 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Livery

Den mest sporty Multistrada noensinne

Multistrada V4 Pikes Peak er den sanne essensen av sportslighet. Modellen retter seg til et publikum av lidenskapelige entusiaster, ikke bare som den mest sporty Multistrada noensinne, men også som den kraftigste modellen i hele crossover-segmentet.

Multistrada V4 Pikes Peak er siste tilskuddet i den nye Multistrada V4-plattformen der ytelse, jevn drift og pålitelighet tilbys av V4 Granturismo-motoren. Sammen med vektbalansen, den enkle håndteringen, komforten for både rytter og passasjer, toppmoderne utstyr og elektronikk er dette hjørnesteinene til Multistrada V4-familien.

sportslig design

Designarbeidet bak Pikes Peak tok utgangspunkt i de særegne elementene til Multistrada V4-familien, og integrerte dem med to elementene som hovedsakelig identifiserer denne Pikes Peak-versjonen fra et estetisk og funksjonelt perspektiv, nemlig det 17″ forhjulet og en lekker svingarm – i tillegg til farger og grafikk.

Med sikte på å ytterligere understreke sitt sporty oppsett, kommer den nye Multistrada V4 Pikes Peak med et bredt utvalg av komponenter laget av karbonfiber i tillegg til Akrapovič titan og karbon anlegget.

maksimal kontroll

Den nye Multistrada V4 Pikes Peak skiller seg ut selv for sin dedikerte ergonomi, spesielt designet for å sikre maksimal kontroll og optimalisere kjøreopplevelsen. Med hensyn til Multistrada V4 er kjøreposisjonen oppgradert. Fothvilere er for eksempel plassert høyere og flyttet tilbake for å øke den maksimale lenevinkelen, mens styret er lavere, smalere og har buede stenger. Sluttresultatet er at føreren drar nytte av en enda bedre følelse i sporty kjøring samtidig som sykkelen opprettholder et utmerket nivå av komfort.

De siste teknologiske innovasjoner muliggjør en enda bedre sportslig kjøreopplevelse. I tillegg til introduksjonen av Race Riding Mode, har Ducati Wheelie Control på Multistrada V4 Pikes Peak en oppdatert og bedre respons i tillegg til bedre kontroll under dynamisk og sporty kjøring.

Vi sier som Ducati – Rule all mountains.

Scroll to Top