MONSTER +

PRis FRA
184.200,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

111 hk

Moment

93 Nm

Tørrvekt

166 kg

Tank

14 L

Sittehøyde

820 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

30.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Aviator Grey / Iceberg White

Alt du trenger for å ha det gøy

Monster representerer all essensen av Ducati i den letteste, mest kompakte og essensielle formen som er mulig. Oppskriften er den originale fra 1993: en sporty motor, men perfekt for bruk på vei, kombinert med Trellis ramme. Alt du trenger for å ha det gøy, hver dag.

Ducati Monster er basert på de samme konseptene til den uforglemmelige Monster 900, den første, ekte sporty nakensykkelen, men tolket og oppdatert på nytt. Resultatet er en sykkel med et avansert, enkelt og effektivt chassis, som umiddelbart kan skape den perfekte følelsen med føreren.

Setehøyden er standard 820 mm, men kan bestilles med et annet sete og  justeres til 775 mm eller 800 mm.

Samme konsept, men mer modernisert

Kjørestillingen er mindre belastet på håndleddene og motoren gir en utmerket balanse mellom kraft, dreiemoment og enkel håndtering. Sykkelen er mager og smidig, drivstofftank er formet som ryggen til en bisonokse, har rundt frontlys, ren hale og en motor som står i sentrum.

Designspråket er imidlertid nytt og moderne. Den nye Monster er drevet av en L-formet Testastretta 937 cc tosylindret motor med Euro 5-godkjenning. Sammenlignet med forrige 821 er den lettere med mer kraft med 111 hk og bedre dreiemoment for å bidra til sykkelens smidighet og bedre kjøreegenskaper gjennom blant annet effektiv og reaktiv i gassrespons .

Enkel å kjøre og full av moderne teknologi

For å sikre maksimal kjøreglede, ble vektreduksjon i etableringen av den nye modellen lagt stor vekt på. Det meste er redesignet fra grunnen av for å skape en kompakt og lett sykkel, perfekt for hverdagsbruk og sport. Den totale vektbesparelsen er 18 kg sammenlignet med Monster 821, noe som betyr at den nye modellen kun har en tørrvekt på 166 kg.

For å sikre maksimal manøvrerbarhet er styringsvinkelen endret og styret er satt nærmere rytterens torso for å få en mer oppreist kjørestilling. Dette gir føreren større komfort og kontroll. Føttenes posisjon er også endret for å gi større kjørekomfort, selv i bytrafikk.

MODERNE TEKNOLOG

Den nye Monster modellen er utstyrt med tre kjøremoduser (Sport, Urban, Touring) som gjør det mulig å forme sykkelens karakter etter smak og behov. Alt styres enkelt gjennom styrekontrollene og det 4,3 “ store TFT-displayet med racing-grafikk hentet fra Panigale V4.

Scroll to Top