Multistrada

V4 RS

PRis FRA
507.000,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

180 hk

Moment

118 Nm

Tørrvekt

225 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

170 g/km

Standard

Euro 5+

Fargevalg

RS Livery

MULTISTRADA FULL AV RACING-DNA

En desmodromisk motor, tørrclutch og eksklusivitet i hvert eneste detalj – den nye Multistrada V4 RS er en motorsykkel uten kompromisser, et uttrykk for den mest sofistikerte sportsligheten til Ducati.

Aldri før har Ducati skapt en Multistrada med så mye racing-DNA. Det nyeste tilskuddet til familien kommer i året der Ducati feirer 20-års jubileet for Multistrada-dynastiet.

total sportsfølelse

Lett, smidig og høytytende gir en opphissende sportsfølelse takket være Desmosedici Stradale-motoren, tørrclutch og sofistikerte, race-avledede teknologier og komponenter.

en ny dimensjon

Fra titanunderstellet til sportsorientert bakparti, fra fargeoppsettet til prestisjefylte komponenter, viser hver detalj frem sin personlighet, estetikk og unike ytelse. Her får du all spenningen fra Desmo og all gleden av Multistrada.

Med radar-teknologi og sidevesker tilgjengelig som tilbehør, er Multistrada V4 RS for de som ikke aksepterer kompromisser. Et eksklusivt design med fargen Iceberg White livery og røde innlegg forsterket med MotoGP-inspirerte grafiske elementer, sikrer at Multistrada V4 RS stjeler showet. Enten det er på banen i jakten på spenning eller på veien for uforglemmelige reiser.

Uansett destinasjon vil Multistrada V4 RS ta din Multistrada-opplevelse til en ny dimensjon av eksklusivitet.

Scroll to Top