Streetfighter

V4

PRis FRA
363.300,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

208 hk

Moment

123 Nm

Tørrvekt

180 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

845 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

178 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red

PANIGALE UTEN KÅPER

Rå v4 motor, ingen kåper, bredt styre og en mer komfortabel sittestilling er hovedkonseptet til Ducati Streetfighter V4. Her har Ducati tatt en av markedets mest ekstreme sykler, og gjort den til det som vi trygt kan si er en av de råeste nakensyklene noensinne. Dette er en sykkel uten noen kompromisser, rå kraft og en karakter få kan måle seg med.

Kraft og teknologi inspirert av moto gp

V4 Desmosideci Stradale motoren yter hele 208 hk, noe som burde være nok for de aller fleste. I tillegg er sykkelen fullspekket med det nyeste av elektronikk som gjør både sykkelen mere effektiv og trygg. Vingene er inspirert av MotoGP og gir sykkelen dette gir økt stabillitet og marktrykk.

Balanse mellom særegne linjer og brutal effekt

Det er en rekke tekniske og teknologiske aspekter som virkeliggjør denne mesterens landeveissykkel. En balanse mellom særegne linjer, brutal effekt, toppmoderne teknologi og kvalitetskomponenter er blitt satt sammen i denne “Fight Formula” av Streetfighter V4.

 UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top