DesertX

PRis FRA
250.200,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

110 hk

Moment

92 Nm

Tørrvekt

202 kg

Tank

21 L

Sittehøyde

875 mm

Sete

2

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

133 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Matt Star White Silk og RR22

Designet for å takle de mest krevende terreng

DesertX er en sykkel med en intens off-road holdning, som effektivt utvider grensene for hva som kan gjøres med en Ducati. Ørkendyner, smale terrengstier, grusveier og svingete fjellveier – med DesertX er det ikke lenger grenser for hvor turen kan gå.

Utstyrt med 21″ forhjul og 18″ bakhjul, er nye DesertX designet for å takle selv de mest krevende terreng. Den spesielt off-road-fokuserte utviklingen matchet med Ducati sin verdifulle veiekspertise gir liv til en responsiv, lett tilgjengelig sykkel, komfortabel på alle underlag.

Fra prosjekt til virkelighet

DesertX-prosjektet ble født i 2019 da Ducati presenterte konseptet for publikum, og genererte en sterk og positiv reaksjon fra motorsyklister over hele verden. De mange positive tilbakemeldingene ga den Bologna-baserte produsenten det avgjørende pushet for å transformere konseptet til denne funksjonelle, kompetente og effektive motorsykkelen.

En unik sykkel

Designet til DesertX representerer en moderne tolkning av linjene til Enduro-motorsyklene på 80-tallet, skapt av Ducati Centro Stile. Sykkelen er visuelt sammensatt av 3 makroelementer: et unikt volum som inkluderer tanken og sideskjoldene, salen, vindskjermen og den karakteristiske doble frontlykten som forsterker det unike med denne sykkelen.

I tillegg forsterkes stilen ved bruk av svarte og hvite områder. Overflatene i kontakt med føreren er riktig store og harmonisk forbundet for bedre å støtte hver fase av terrengkjøringen.

Oppsettet til den nye Ducati DesertX inkluderer en ny ramme i stål i kombinasjon med fjæringsoppsett med dedikerte innstillinger, dette for å sikre effektiv kjøring selv under de mest krevende terrengforhold. Optimaliseringen av alle komponenter resulterer i en effektiv sykkel pakken inn i 202 kg (tørrvekt). Valgene gjør DesertX til en enkel sykkel å kjøre og i stand til å gi den rette dosen med følelse og sikkerhet på alle underlag.

I tillegg har nye DesertX en sjenerøs bakkeklaring på 250 mm, noe som er spesielt egnet for mer ekstreme terrengeventyr.

Scroll to Top