Streetfighter

V2

PRis FRA
264.400,-

Kontakt salg

Motor

955 cc

Effekt

153 hk

Moment

101,4 Nm

Tørrvekt

178 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

845 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

139 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red og Storm Green

Unik karakter

Den nye Streetfighter V2 har fått en unik karakter. Den imøtekommer behovene til de førere som leter etter en sykkel som er i stand til å kombinere det sportslige DNA’et til Panigale V2 med stilen til den beundrede Streetfighteren. Resultatet er et intuitivt og letthåndterlig kjøretøy, med riktig dose kraft for å sikre sprek ytelse og maksimal kjøreglede

Sporty og komfortabel

Ergonomien er fokusert på veibruk med tilleggsverdiene sportslighet og komfort. Det høye og brede aluminiumsstyret erstatter styrerørene til Panigale V2. Setet er nå bredere og har ny polstring som bidrar til å gjøre denne sykkelen enda mer komfortabel. I tillegg er fothvilere omplassert for å øke plass. Alle disse forbedringene gir føreren god kontroll i sporty kjøring og letter samtidig et daglig bruk.

en fornøyelse på veien

Motoren til Streetfighter V2 er den 955 cc Euro 5-kompatible Superquadro, som leverer maksimal effekt på 153 hk ved 10 750 rpm og et maksimalt dreiemoment på 101,4 Nm ved 9 000 rpm. Denne motoren resulterer ikke bare i en fornøyelse på veien, men den er også effektiv og utmerket på bane hvor den er lettkjørt. Sammenlignet med Panigale V2, har Streetfighter V2 et større dreiemoment samtidig som den har bedre motorrespons.

Ducat Streetfighter V2 har tre forskjellige kjøremoduser (Sport, Road, Wet) med dedikerte kontrollinnstillinger. Sykkelen er utstyrt med full-LED frontlykter med front DRL og et 4,3”  dashbord preget av et intuitivt grensesnitt som minner om Streetfighter V4-familiefølelsen.

Scroll to Top