Performance
when called for.

Eker Performance AS er en del av Eker Group – et holdingselskap ledet av den anerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Eker Group er også eier/deleier av selskapene Eker Design AS, Hydrolift AS, Hydrolift Smart City Ferries, Epiguard med fler.

FILOSOFI

Filosofien til Eker Performance AS er å samle ekspertise og representere et utvalg high-end produkter slik at selskapet kan representere, produsere og levere det ypperste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2, 4 og 6 hjul.

VÅRT PERFORMANCE SENTER

Eker Performance senteret er lokalisert rett utenfor Fredrikstad sentrum. Vi har moderne og stilfulle butikk- og showrooms-lokaler hvor du som besøkende kan besiktige vår fantastiske produktportefølje. Vi er i dag stolte av å representere Ducati og Ducati Scrambler motorsykler, Sea-Doo vannscooter, og Can-Am ATV og SSV.

SERVICE

Vårt serviceanlegg huser et moderne verksted og utdannede mekanikere som imøtekommer de krav og forventninger det er å eie et high-end produkt. Ved siden av servicer, reparasjoner og utbedringer, tilbyr vår serviceavdeling også vinterlagring og hentetjenester.

RUDSKOGEN MOTORSENTER

Eker Performance også representert på Rudskogen Motorsenter hvor vi har pit-garasjer med våre modeller utstilt.

 

Scroll to Top