Eker Performance AS er en del av Eker Group – et holdingselskap ledet av den anerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Eker Group er også eier/deleier av selskapene Eker Design AS, Hydrolift AS, Eker Assets AS og Freevalve AB.

FILOSOFI: Filosofien til Eker Performance AS er å samle ekspertise og representere et utvalg high-end produkter slik at selskapet kan representere, produsere og levere det ypperste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2,3 og 4 hjul.

VÅRT PERFORMANCE SENTER: Eker Performance senteret er lokalisert rett utenfor Fredrikstad sentrum. Vi har moderne og stilfulle butikk- og showrooms-lokaler hvor du som besøkende kan besiktige vår fantastiske produktportefølje. 

SERVICE: Våre serviceanlegg huser moderne verksted og utdannede mekanikere som imøtekommer de krav og forventninger det er å eie et high-end produkt. Ved siden av service, reparasjoner og utbedringer, tilbyr vår serviceavdeling også bl.a vinterlagring og hentetjenester.

RUDSKOGEN MOTORSENTER: Eker Performance er også representert på Rudskogen Motorsenter hvor vi har pitgarasjer og service- og lagringslokale for våre Radical og Koenigsegg race biler.

FILIALER: Vår filial i Stavanger finner du på Forus i Oddahagen 36 hvor det tilbys 2100 m2 med utstillings-, verksteds- og lagringslokaler beliggende helt nede ved vannet med tilhørende bryggeplasser.