Performance
when called for.

Eker Performance AS er en del av Eker Group – et holdingselskap ledet av den anerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Eker Group er også eier/deleier av selskapene Eker Design AS, Hydrolift AS, Hydrolift Smart City Ferries, Epiguard med fler.

FILOSOFI

Filosofien til Eker Performance AS er å samle ekspertise og representere et utvalg high-end produkter slik at selskapet kan representere, produsere og levere det ypperste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2, 4 og 6 hjul.

VÅRT PERFORMANCE SENTER

Eker Performance senteret er lokalisert rett utenfor Fredrikstad sentrum. Vi har moderne og stilfulle butikk- og showrooms-lokaler hvor du som besøkende kan besiktige vår fantastiske produktportefølje. Vi er i dag stolte av å representere Ducati og Ducati Scrambler motorsykler, Sea-Doo vannscooter, Can-Am ATV og SSV og Fliteboard eFoil.

SERVICE

Vårt serviceanlegg huser et moderne verksted og utdannede mekanikere som imøtekommer de krav og forventninger det er å eie et high-end produkt. Ved siden av servicer, reparasjoner og utbedringer, tilbyr vår serviceavdeling også bl.a vinterlagring og hentetjenester.

RUDSKOGEN MOTORSENTER

Eker Performance også representert på Rudskogen Motorsenter hvor vi har pitgarasjer med våre modeller utstilt.

 

Scroll to Top