Panigale

V4 R

PRis FRA
535.200,-

Kontakt salg

Motor

998 cc

Effekt

207 hk

Moment

111,3 Nm

Tørrvekt

172 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

850 mm

Sete

Single sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

185 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

R Livery

ducati bekrefter sitt racing dna

Aldri har en produksjonsmodell vært nærmere en konkurransesykkel noensinne.

Med denne sykkelen bekrefter Ducati nok en gang sitt racing DNA ved å tilby sine entusiaster de mest sofistikerte og raffinerte teknologiske løsningene, som bringer landeveis-supersportssykkelen enda nærmere racersyklene som brukes i WorldSBK Championship.

Nummererte sykler

Den nye Ducati Panigale V4 R er gjenkjennelig fra første øyekast takket være tilstedeværelsen av karbonvinger og MotoGP-inspirert detaljer, som integrerer de hvite merkene med tallet “1” som bevis. For første gang vil sykkelen bli produsert i en nummerert serie med det progressive nummeret og modellnavnet vist på styret.

Hjertet er motoren

Hjertet i Panigale V4 R er den nye 998 cc Desmosedici Stradale R, en motor som kan nå et maksimalt motorturtall på 16.500 o/min i sjette gir (16.000 i de andre utvekslingene) og levere en maksimal effekt på 218 hk ved 15.500 o/min ( Euro-5-kompatibel*).

Den nye Desmosedici Stradale R – til tross for alle forbedringene – leverer litt redusert ytelse sammenlignet med forrige versjon på grunn av begrensningen generert av eksosanlegget som overholder den strenge Euro-5-homologeringen. Det fulle potensialet til denne motoren kommer imidlertid til uttrykk på banen ved å montere racingeksosen, som lar den nå 237 hk, 3 hk mer enn forgjengeren.

Les mer om nyheten Panigale V4 R her

Scroll to Top