Multistrada

V4 S

PRis FRA
328.900,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

215 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

162 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Aviator Grey

MANGE UTSTYRSVALG OG MULIGHETER

Den sentrale modellen i touring-serien, Ducati Multistrada V4 S, er tilgjengelig i fargene Aviator Grey så vel som i Ducati rød. Ducati Multistrada V4 S kan også bestilles med eikerfelger.

For denne modellen leverer Ducati en ny konfigurasjonspakke som kan bestilles direkte fra fabrikken (Essential, Travel, Radar, Performance og Full). I tillegg kan ekstrautstyrspakker ettermonteres på de forskjellige modellene som er paketert i navnene Enduro, Touring, Urban, Performance og Functionality.

Robust, men lett og smidig

Den fjerde generasjonen av Multistrada utøker mulighetene på alle underlag, og samtidig er den lettere å kjøre. Mer robust og samtidig lettere i vekt og mer smidig. Mer allsidig og komfortabel, men effektiv under alle kjøreforhold. Med andre ord ønsket Ducati at Multistrada V4 skulle være den beste “Multi” noensinne. Kort sagt mer Multistrada enn noen gang.

Fjerde generasjon

–  Multistrada V4 er “Sport” fordi den er lett og kompakt, har 170 hk, elektroniske MotoGP-hjelpemidler og et chassis med smidige dimensjoner for en spennende og effektiv kjøretur i blandet terreng.

– Multistrada V4 er “Touring” takket være de viktigste vedlikeholdsintervallene som er satt hver 60.000 km. I utviklingsfasen har kjørekomfort stått i fokus med blant annet radarsystemet (den første motorsykkelen i verden som har både foran og bak), kartnavigator som kan vises på dashbordet og til det siste innenfor ledlys-teknologi med svinglys.

– Multistrada V4 er “Enduro” takket være utmerkede terrengegenskaper, elektronisk fjæring, jevn levering og giroppsettet (kortere førstegir og lengre sjettegir).

– Multistrada V4 er “Urban” fordi det garanterer stor brukervennlighet ved lave hastigheter, men også takket være smarttelefontilkobling og en grundig studie av termisk komfort. Dette forklarer hvorfor det aldri har vært så enkelt å dominere alle veiene.

Scroll to Top