Multistrada

V4 Rally

PRis FRA
369.700,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

227 kg

Tank

30 L

Sittehøyde

870 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

152 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red og Brushed Aluminium / Matt Black

DET PERFEKTE REISEFØLGET UNDER ALLE FORHOLD

Den nye Multistrada V4 Rally er det ideelle reisefølget under alle forhold. Like lett og intuitiv i byen som den er på de mest vågale offroad-veiene. Den nye modellen har høy ytelse og er robust og pålitelig takket være V4 Granturismo motoren. Med  utvidede serviceintervaller vil den frakte deg dit ditt eventyrlystne hjerte måtte ønske.

Med økt komfort og større rekkevidde utformet for langkjøring blir den nye Multistrada V4 Rally ideell for de som søker en “allround”-sykkel.

Lett, kompakt og kraftig motor

Multistrada V4 Rally er utstyrt med V4 Granturismo, en lett, kompakt og kraftig motor designet for å reise lange avstander med sitt 60 000 km serviceintervall.

Takler de mest utfordrende rutene

Modellen utstyres med radar foran og bak samt adaptiv cruisekontroll og blindsonedeteksjon. Dedikerte kjøreprogrammer sikrer alle typer underlag og  med den nye off-road-effektmodusen begrenses effekten til 115 hk.

Den nye 30-liters tanken sørger for større rekkevidde og har ført til et fullstendig redesign av sykkelens frontparti. «Skuldrene» har blitt enda kraftigere, men ikke høyere, til tross for forbedret komfort og ergonomi. Nye deflektorer oppdaterer aerodynamikkpakken for å begrense turbulens for rytter og passasjer og redusere luftstrømmen i kaldt vær.

De største eventyrene begynner fra steder vi aldri har vært. Pålitelig, robust og like effektiv gjennom svingene som Multistrada V4, er sykkelen designet for å ta enda lengre distanser og takle de mest utfordrende rutene med den største komforten. Uten at det går på bekostning av dynamikken.

Scroll to Top