Multistrada

V2

PRis FRA 227.500,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

113 hk

Moment

96 Nm

Tørrvekt

199 kg

Tank

20 L

Sittehøyde

830 mm

Sete

2

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

137 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Street Grey (V2 S)

GLEDEN AV Å KJØRE HVER DAG

Den nye Multistrada V2 er den ideelle sykkelen for å nyte enhver kjørerute, allsidig i det daglig bruk og i byen – alltid med den sportslige og umiskjennelige stilen som kjennetegner hver Ducati.

Med Multistrada V2-prosjektet har man jobbet med å videreutvikle den tosylindrede familien til Ducati, og skape en allsidig sykkel, stadig mer intuitiv, komfortabel, morsom og tilgjengelig

En teknologisk avansert motorsykkel

Multistrada V2 er en teknologisk avansert motorsykkel, med en ekstremt komplett elektronisk pakke og representerer den perfekte inngangsporten til Ducati touring-universet. Takket være introduksjonen av 45 hk-versjonen for de som har A2-førerkort tiltrekker denne sykkelen seg en bred gruppe førere.

I utviklingsfasen av denne sykkelen var hovedpunktene ergonomi, vektreduksjon, motoroppdateringer og en serie oppgraderinger som følger filosofien om “kontinuerlig forbedring”.

Elegant og sporty på samme tid

Designet til Multistrada V2 er elegant og sporty på samme tid, perfekt i tråd med Ducati sitt stilistiske fokus. En stil preget av flytende linjer, rene overflater og den karakteristiske og særegne balansen mellom det viktige frontvolumet og slankhet og letthet på bakpartiet.

Multistrada V2 er som standard utstyrt med en topp moderne elektronisk pakke som tilbyr alt du trenger for å reise komfortabelt og sikkert. Pakken inkluderer ABS Cornering, som garanterer en høy grad av sikkerhet ved bremsing selv i svinger, Vehicle Hold Control, som gjør det enkelt å starte på skrånende veier, Ducati Traction Control, de fire kjøremodusene (Sport, Touring, Urban, Enduro) og det nye Ducati Brake Light -systemet som ved plutselig bremsing automatisk aktiverer blinkingen av baklyset.

Scroll to Top