Panigale

V4 S

PRis FRA
431.300,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

214 hk

Moment

124 Nm

Tørrvekt

174 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

835 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

175 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red

Optimalisert til førerens store glede

For Ducati er V4-utformingen 90 ° det største uttrykket for sportslighet for en motorsykkelmotor. Det er ikke tilfeldig at det er den samme løsningen i Ducati Panigale V4 S som brukes i MotoGP Desmosedici-motorene.

Den optimale integrasjonen av motor og chassis er et grunnleggende konsept bak hvert Ducati-prosjekt. Derfor ble Desmosedici Stradale utviklet for å bli montert rotert bakover med 42 °, i likhet med Ducati MotoGP-motorene – for å optimalisere vektfordelingen.

FORNYET, RASKERE OG MER SPENNENDE

År etter år fornyes Panigale V4 for å bli raskere og mer spennende på banen for både amatører og profesjonelle førere. I 2021 ble Panigale V4- og V4 S-modellene Euro 5-kompatible og opprettholder fortsatt maksimal effekt og dreiemomentnivå uendret.

For å overholde den nye europeiske standarden for forurensende utslipp, har Desmosedici Stradale eksosmodellen og motorkalibreringen blitt forbedret.

ELEMENTER FRA V4 R versjonen

Panigale V4-chassiset har gjennomgått flere endringer, inkludert introduksjonen av “Front Frame” med Ducati Corse-spesifikasjonene til R-versjonen, oppsettendringer som har ført til et høyere tyngdepunkt, en økning i kjedens trekkvinkel og større bevegelse av gaffelen og støtdemperen.

Disse endringene har resultert i en sykkel som lettere kommer inn i svingene når bremsene slippes, som er raskere til å nå toppunktet og har mer nøytral oppførsel når du går ut svingen igjen.

Scroll to Top