Ducati satser elektrisk

Ducati kunngjør at de nå starter på sin elektriske epoke. Fra og med sesongen 2023 vil Ducati være den eneste offisielle leverandøren av motorsykler til FIM Enel MotoE ™ verdensmesterskap, den elektriske klassen i MotoGP…

Nye 2022 Ducati Scrambler-modeller lansert

Ducati utøker Scrambler familien med nyhetene 1100 Tribute PRO og Urban Motard. Den ene er inspirert av 1970-tallet mens den andre uttrykker urban energi og entusiasme.

Ny 2022 Ducati Multistrada V2

Den nye Multistrada V2 er den ideelle sykkelen for å nyte enhver kjørerute, allsidig i det daglig bruk og i byen – alltid med den sportslige og umiskjennelige stilen som kjennetegner hver Ducati.

Can-Am ATV til barn

En firehjuling med motor er nok drømmeleken til mange barn. Det å kjøre fritt rundt i hagen, i skogen eller på gården gir de fleste barn en opplevelse av glede, spenning og mestring. 

Våre 7 Muc-Off favoritter til rengjøring og vedlikehold av motorsykler

Det mest kjente produktet fra Muc-Off er det rosa rengjøringsmiddelet, men det finnes en hel serie produkter.

Gjør ATV’en klar til jakt.

Våre terrengkjøretøy fra Can-Am har stort utvalg av spesialtilpasset og smart tilleggsutstyr utviklet for å gjøre jaktopplevelsen enda bedre.

ATV eller UTV, hva kan jeg kjøre når jeg er 16 år?

Er du over 16 år og har bestemt deg for å kjøpe en ATV eller UTV som du har lov å kjøre selv? Valgene begynner å bli mange. Vi guider vi deg gjennom begrep og…

Åpningstider sommeren 2021

I perioden 28. juni til 8. august har vi følgende åpningstider hos Eker Performance i sommer

Krav til førerkort for ATV, UTV og motorsykkel

Vurderer du å kjøpe deg ATV, SSV eller motorsykkel? Da kan en god start være å sette seg inn i hvilke krav til førerkort som gjelder for de ulike lette kjøretøyene.

Ny Ducati 2022 Diavel 1260 S Black and Steel

Ducati beriker Diavel 1260-familien for modellåret 2022 gjennom den nye Diavel 1260 S Black and Steel, som vil være tilgjengelig i forhandlere fra juli 2021.

Load More

Scroll to Top