ATV eller UTV, hva kan jeg kjøre når jeg er 16 år?

Er du over 16 år og har bestemt deg for å kjøpe en ATV eller UTV som du har lov å kjøre selv? Valgene begynner å bli mange. Vi guider vi deg gjennom begrep og varianter for firehjulingene som vi kjenner best og gir deg tips og råd relatert ATV og SSV (UTV).

Åpningstider sommeren 2021

I perioden 28. juni til 8. august har vi følgende åpningstider hos Eker Performance i sommer

Krav til førerkort for ATV, UTV og motorsykkel

Vurderer du å kjøpe deg ATV, SSV eller motorsykkel? Da kan en god start være å sette seg inn i hvilke krav til førerkort som gjelder for de ulike lette kjøretøyene.

Ny Ducati 2022 Diavel 1260 S Black and Steel

Ducati beriker Diavel 1260-familien for modellåret 2022 gjennom den nye Diavel 1260 S Black and Steel, som vil være tilgjengelig i forhandlere fra juli 2021.

Vi søker Service manager/Teknisk leder

Vi søker nå etter en engasjert og faglig dyktig person som ønsker å drifte og videreutvikle vår service- og verkstedfunksjon.

Oppdatert Hypermotard for 2022

Ducati Hypermotard 950-familien har fått sine oppdateringer for modellåret 2022 og markerer dette med et nytt fargeuttrykk for SP-versjonen. Alle modellene vil også overholde Euro 5-standardene for utslipp og vil være tilgjengelige hos Ducatiforhandlere fra og med juni 2021.

Satser stort på Service Verksted

Service og ettermarked blir stadig viktigere faktorer for to- og firehjulinger samt vannscootere, og her satser vi nå stort. Som kjøper og kunde hos oss ønsker vi at du skal være trygg på å få den beste oppfølging og service.

1. mai arrangement 2021

Grunnet koronarestriksjoner er vårt 1. mai arrangement avlyst. Vi ønsker av den grunn å arrangere åpent hus i august i håp om at situasjonen har normalisert seg og at det lar seg gjennomføre.

Covid-19 oppdatering 3

Det er bestemt at tiltaksnivå A skal fortsette ennå 14 dager til i Fredrikstad kommune, noe som dessverre betyr at vår butikk må holdes stengt frem til og med søndag 25. april.

Vi søker lager-, logistikk- og deleansvarlig

Vi søker proaktiv og engasjert lager- og logistikk- og deleansvarlig til vår butikk og verksted i Fredrikstad.

Vi søker ekstrahjelp

Eker Performance søker etter ekstrahjelp og håper du kan være den rette.

Åpningstider julen 2020

Eker Performance har følgende åpningstider under julen 2020.

Prislisten for Ducati 2021 er klar

Alle 2021 nyhetene fra Ducati er presentert og prisene er endelig klare etter at de nye avgiftene er fastsatt. Med en fantastisk line-up og spennende nye modeller blir 2021 nok en opptur for Ducati. Her er gjeldende priser!

Nye Ducati Monster er her

Webserien Ducati 2021 World Première ble avsluttet med avdukingen av den helt nye Ducati Monster. En modell har markert historien til Ducati som få andre. Det er den mest solgte modellen noensinne, mer enn 350 000 enheter har blitt produsert siden den ble avduket første gang.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini er lansert

Den første motorsykkelen fra samarbeidet mellom Ducati og Lamborghini er lansert – en Diavel 1260 inspirert av Lamborghini Siàn FKP 37. Diavel 1260 Lamborghini vil bli produsert i et begrenset opplag på 630 enheter.

Sportslige nyheter fra Ducati

I 3. episode av Ducati 2021 World Premiere ble nyhetene fra den sportslige delen av Ducatis modellspekter presentert. Her var Ducati Panigale SP den store nyheten, mens flere oppgraderinger og designendringer gjør at de sportslige førerene går en spennende tid i møte

Covid-19 oppdatering 2

Med tanke på den økte smitten rundt oss ønsker vi å informere deg om våre tiltak for smittevern i vår butikk.

Nye Ducati XDiavel Black Star

Den nye XDiavel Black Star-versjonen viser entusiaster den sportslige siden av Ducati-cruiseren, med et utseende og utstyr inspirert av sportsbilenes verden. Den dedikerte fargen veksler mellom matt grå og svart med et stilig innslag av rødt. Fargekombinasjonene er klare og krysser hverandre, og tar opp konseptet X som kjennetegner familien.

Ny Scrambler for 2021

Etter den tidligere viste 2021 modellen Ducati Scrambler 1100 Dark PRO (inngangsmodellen til 1100-serien i “Dark Stealth” fargen med runde speil og naturlig børstet aluminiumsfinish), kunne Ducati Scrambler nå også avsløre de andre innovasjonene for 2021. 800-serien til “Land of Joy” utvides med den nye Ducati Scrambler Nightshift, en ny Desert Sled versjon i “Sparking Blue” fargen med nye terrengdetaljer og til slutt et nytt fargevalg for Icon-modellen.

Load More

Scroll to Top