Villmarksmessen Camp Villmark 2022

Eker Performance vil være tilstede under årets villmarksmesse Camp Villmark som starter 29. april. Opplev et bredt spekter av modeller fra BRP med blant annet det siste fra Can-Am og Sea-Doo.

Ducati Multistrada V4 utvikles videre

Ducati introduserer helt nye funksjoner og oppdateringer samt ny farge for sykkelen som dominerer alle veier, nemlig Multistrada V4.

Ducati Unica

Ducati har kungjort etableringen av Ducati Unica, det nye tilpasningsprogrammet dedikert til de som ønsker å designe og bygge sin egen eksklusive og unike motorsykkel.

Rekordår for Ducati

Lidenskapen for Ducati har aldri vært større. Med 59 447 solgte motorsykler over hele verden, er 2021 det beste året noensinne.

Åpningstider julen 2021

Eker Performance har følgende åpningstider under jul og nyttår

Nye 2022 Ducati DesertX

Den nye DesertX er en sykkel med en intens off-road holdning, som effektivt utvider grensene for hva som kan gjøres med en Ducati. Ørkendyner, smale terrengstier, grusveier og svingete fjellveier – med DesertX er det…

Nye 2022 Ducati Panigale V4

Utviklingen i Ducati stopper aldri!
Den nye Panigale V4 er forbedret i alle aspekter, aerodynamikk, ergonomi, motor, chassis, elektronikk og ikke minst ytelse.

Agroteknikk 2021

Eker Performance stiller ut Can-Am modeller på BRP sin felles-stand under årets Agroteknikk messe i Lillestrøm 25. – 28. november. Dette er lanbrukets største og viktigste møteplass.

Streetfighter-familien får to nye medlemmer i 2022

Ducati utvider Streetfighter-familien og introduserer to nye modeller.
Den dristige og essensielle Streetfighter V2 samt den råeste i klassen, nemlig Streetfighter V4 SP.

Nye 2022 Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

Multistrada V4 Pikes Peak retter seg til et publikum av lidenskapelige entusiaster, ikke bare som den mest sporty Multistrada noensinne, men også som den kraftigste modellen i hele crossover-segmentet.

Load More

Scroll to Top