Streetfighter

V4 S

PRis FRA
398.700,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

208 hk

Moment

123 Nm

Tørrvekt

180 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

845 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

178 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Dark Stealth

SUKSESSEN FORTSETTER I FARGEN DARK STEALTH

Den moderne og teknologiske Ducati Streetfighter V4 S har hatt stor suksess blant motorsyklister over hele verden, også bekreftet gjennom positive tilbakemeldingen fra internasjonale medier.

For 2021 kommer V4 S også i fargevalget Dark Stealth, som et tillegg til den sporty Ducati Red. Videre overholder nå alle modellene i Ducati Streetfighter V4-serien Euro 5 klassifiseringen.

Kraft og teknologi inspirert av moto gp

V4 Desmosideci Stradale motoren yter hele 208 hk, noe som burde være nok for de aller fleste. I tillegg er sykkelen fullspekket med det nyeste av elektronikk som gjør både sykkelen mere effektiv og trygg. Vingene er inspirert av MotoGP og gir sykkelen dette gir økt stabillitet og marktrykk.

balanse mellom særegne linjer og brutal effekt

Det er en rekke tekniske og teknologiske aspekter som virkeliggjør denne mesterens landeveissykkel. En balanse mellom særegne linjer, brutal effekt, toppmoderne teknologi og kvalitetskomponenter er blitt satt sammen i denne “Fight Formula” av Streetfighter V4.

 UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top