Icon

PRis FRA
164.500,-

Kontakt salg

Motor

803 cc

Effekt

73 hk

Moment

65,2 Nm

Tørrvekt

170 kg

Tank

13,5 L

Sittehøyde

795 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Yellow, Thrilling Black og Ducati red

Perfekt kombinasjon av tradisjon og innovasjon

Ducati Scrambler Icon er den perfekte kombinasjonen av tradisjon og innovasjon. Nye Scrambler med er mer moderne, mere komfortabel og enda mere bekymringsløs. Dette er en sykkel som tar deg tilbake til en tid hvor syklene var enkle og robuste. Her er det kjøreglede som er hovedfokuset. For hver gang du starter opp en Icon starter du opp et nytt eventyr på veiene. Her slipper du tenke på kjøremoduser, demperoppsett før du setter avgårde, bare vri om nøkkelen og nyt.

Velkommen til the Land of Joy!

Vri om nøkkelen og bare nyt

Icon modellen kommer i 3 farger for 2023 sesongen – Yellow, Thrilling Black og Ducati Red. Uansett er det bare å vri om nøkkelen, nyte kjøreturen og Scrambler stilen.

Velkommen til Land of joy

Icon modellen har Ducati Multimedia systemet klart med blant annet girindikator og drivstoffnivå. Du har nye kontroller på styret og hydraulisk clutchkontroll med justerbar spak. Nye aluminiums-eikers hjul løfter inntrykket av 2023 modellen av Icon.

Et helt nytt sete, flatere og behagelig for rytteren og passasjeren er på plass med forbedret oppsett av fjæring.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Scrambler-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top