Panigale

V2

PRis FRA
276.200,-

Kontakt salg

Motor

955 cc

Effekt

155hk

Moment

104 Nm

Tørrvekt

184 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

12.000 km

Utslipp

139 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Black on Black Livery

DEN STORE OPPGRADERINGEN

Nå også i sort!

Den 2 sylindrende versjonen av Panigale har vært igjennom en full oppgradering. Det nye utseendet til Ducati Panigale V2 har nå mange likhetstrekk til sin storebror Panigale V4. Nå er også singel svingarmen tilbake på den lille Panigalen.

Helt ny sofistikert elektronikk.  Et nytt chassis oppsett som  gir en enda bedre sikkerhet og  ytelser på både vei og bane.

Karakter og lyd med unike kjøreegenskaper

Det nye navnet V2 peker på den to sylindrede v-twin motoren på hele 155hk. Dette gir en unik kjøreopplevelse i form av karakter og lyd. Det er liten tvil om at du kjører en Ducati.

Full TFT Farge Dashbord gir deg all den informasjonen du trenger, og her kan du også justere elektronikken etter eget ønske

Fargespekteret til Panigale V2 består av den klassiske, sporty fargen Ducati Red og den nye White Rosso Livery. I det nye fargealternativet blir renheten til Star White Silk avbrutt av energien fra Ducati Red på felgene, de fremre luftinntakene og deflektoren på øvre halvdel kåpe.

Panigale V2 erstatter tidligere 959 Panigale som inngangsmodell for Panigale supersportfamilien.

TILBEHØR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top