SPESIALMODELL I BUTIKKEN

Ducati Panigale V4 Bagnia 2022 World Champion Replica

På bare noen få timer ble alle syklene i den nummererte serien av Panigale V4 Bagnaia 2022 World Champion Replica og Panigale V4 Bautista 2022 World Champion Replica solgt etter å ha blitt avduket under «Campioni i Piazza2». Dette var begivenheten der Ducati feiret sin historiske dobbeltsuksess i MotoGP og WSBK med sine fans.

Ducati Panigale V4 Bagnia 2022 World Champion Replica (5)

Begrenset og nummerert serie

De to spesialseriene basert på Panigale V4 S, har sykkeldesignene til Pecco Bagnaia #63 og Álvaro Bautista #19. Hver modell i serien har blitt signert på tanken av føreren, og signaturen vil være beskyttet av et lag med klarlakk. De to utgavene er produsert i en begrenset nummerert serie på 260, som feirer det året Ducati ble etablert – 1926.

Ducati Panigale V4 Bagnia 2022 World Champion Replica (13)

I vår butikk i Fredrikstad vil Pecco Bagnia modellen #251 stå utstilt fremover til glede for alle besøkende.

Scroll to Top