Hypermotard

950 RVE

PRis FRA
225.000,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

114 hk

Moment

96 Nm

Tørrvekt

176 kg

Tank

14,5 L

Sittehøyde

870 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

122 g/km

Standard

Euro 4

Fargevalg

Graffiti

LIVLIG UTTRYKK INSPIRERT AV URBAN GRAFITTI

Hypermotard-familien er nå beriket av den nye Hypermotard 950 RVE. Den kjører på suksessbølgen som Hypermotard 950 konseptet oppnådde i 2019, presentert på Concours d’Elegance Villa d’Este. RVE livlige uttrykk er fremskaffet av Ducati Style Center, og understreker modellens lekenhet og aggresjon med et imponerende grafikkoppsett, inspirert av urban graffiti.

MINIMALISME, AGGRESSIVITET OG LEKENHET

Hypermotard kombinerer  karakteristiske trekk som minimalisme, aggressivitet og lekenhet med innovasjonen og teknologien til Ducatis nye generasjon modeller. “Graffiti” dekoren til den nye 950 RVE understreker sykkelens letthet og aggresjon med et kraftig grafikkoppsett, inspirert av urbane miljø og graffiti.

LEKEN KJØRING og leken grafikk

For å få mest mulig lekenhet og kontroll er Hypermotard 950 utstyrt med et åpent styre og smal sideprofil. Setet har en utvidet profil og en moderat utbuling i passasjerområdet for forbedret komfort. For 950 RVE og 950 SP-versjonene er setet flatt for å gjøre det lettere å skifte fremover og bakover på setet mens du kjører. 950 RVE-setet har et spesielt belegg med en dedikert ton-i-ton Ducati-logo.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov

Scroll to Top