Hypermotard

950 SP

PRis FRA
267.100,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

114 hk

Moment

96 Nm

Tørrvekt

176 kg

Tank

14,5 L

Sittehøyde

870 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

122 g/km

Standard

Euro 4

Fargevalg

SP Livery

KOMPROMISSLØS OG SPORTY

En hevet set-up, smidde Marchesini felger, fullt justerbare fjæringsmuligheter med denultralette Marzocchi aluminium forgaffelen og Öhlins støtdemper bak – alt sammen med en ekstraordinær tørrvekt på 176 kg. Med ABS og Ducati Traction Control som standard, kan du konsentrere deg om å en fantastisk tid på sykkelen mens du kjører. Ducati Corse fargene understreker det faktum at Ducati Hypermotard SP er en kompromissløs sporty sykkel, klar til å møte enhver utfordring.

MINIMALISME, AGGRESSIVITET OG LEKENHET

Hypermotard kombinerer  karakteristiske trekk som minimalisme, aggressivitet og lekenhet med innovasjonen og teknologien til Ducatis nye generasjon modeller. “Graffiti” dekoren til den nye 950 RVE understreker sykkelens letthet og aggresjon med et kraftig grafikkoppsett, inspirert av urbane miljø og graffiti.

BYGGET FOR LEKEN KJØRING

For å få mest mulig lekenhet og kontroll er Hypermotard 950 utstyrt med et åpent styre og smal sideprofil. Setet har en utvidet profil og en moderat utbuling i passasjerområdet for forbedret komfort. For 950 RVE og 950 SP-versjonene er setet flatt for å gjøre det lettere å skifte fremover og bakover på setet mens du kjører. 950 RVE-setet har et spesielt belegg med en dedikert ton-i-ton Ducati-logo.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov

Scroll to Top