Hypermotard

950

Pris
213.900,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

114 hk

Moment

96 Nm

Tørrvekt

178 kg

Tank

14,5 L

Sittehøyde

870 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

122 g/km

Standard

Euro 4

Fargevalg

Ducati Red

EKSTREM ALLSIDIG

Ducati Hypermotard 950 tilbyr all den kraft en ny generasjon 114 hk Testastretta 11 ° motor kan gi gjennom den avanserte teknologien du får i Riding Modes, Power Modes og Ducati Safety Pack. Ikke brems din energi, en total kontroll og ekstrem allsidighet tillater deg å angripe alle slags veier –  i Hyper style.

Minimalisme, aggressivitet og lekenhet

Hypermotard kombinerer  karakteristiske trekk som minimalisme, aggressivitet og lekenhet med innovasjonen og teknologien til Ducatis nye generasjon modeller. “Graffiti” dekoren til den nye 950 RVE understreker sykkelens letthet og aggresjon med et kraftig grafikkoppsett, inspirert av urbane miljø og graffiti.

Bygget for leken kjøring

For å få mest mulig lekenhet og kontroll er Hypermotard 950 utstyrt med et åpent styre og smal sideprofil. Setet har en utvidet profil og en moderat utbuling i passasjerområdet for forbedret komfort. For 950 RVE og 950 SP-versjonene er setet flatt for å gjøre det lettere å skifte fremover og bakover på setet mens du kjører. 950 RVE-setet har et spesielt belegg med en dedikert ton-i-ton Ducati-logo.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov

Scroll to Top