Multistrada

V4 S GRAND TOUR

PRis FRA
370.000,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

235 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

162 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Grand Tour Livery

TOTAL KONTROLL OG MAKSIMAL FRIHET

Multistrada V4 S Grand Tour har alt du trenger for å utforske verden med total kontroll og maksimal frihet. Opplev den ultimate gleden av å dra på eventyr på din måte.

Du velger destinasjonen og Multistrada V4 S Grand Tour tar seg av resten, komplett med alt du trenger for en opplevelsesrik tur.

Lett, kompakt og kraftig motor

Tjue år siden den første Ducati Multistrada. Hver generasjon med sine egne innovative ideer og teknologier. Nyt den funksjonelle allsidigheten til det nyeste tilskuddet til familien, din ideelle følgesvenn uansett hvilken type reisende du er.

Overlegen på tur

Fra det oppvarmede setet til radar foran og bak, og fra den senterstøtten til dekktrykksensorene, gir Multistrada V4 S Grand Tour deg en overlegen reiseopplevelse på alle måter.

Med en total volum på 60 liter kan sideveskene i plast romme alt du trenger å ta med deg på reisen og de integreres perfekt med linjene til motorsykkelen.

Senterstøtten letter både montering, fjerning, åpning, lukking og pakking av sideveskene, samt mindre vedlikeholdsoperasjoner som kjedesmøring eller reparasjon av punkteringer.

Oppvarmet sete og håndtak  kan aktiveres og varmes opp i to nivåer direkte via dashbordet, slik at du får større termisk komfort for total glede gjennom hver sving, selv på de kaldeste dagene.

Det ekstra LED-lyset forbedrer synligheten om natten og i tilfelle tåke, for en tryggere reiseopplevelse.

Med Tyre Pressure Monitoring System kan dekkstatus overvåkes direkte via dashbordet, for garantert effektivitet og sikkerhet på veien.

Scroll to Top