Multistrada

V4 S Sport

PRis FRA
309.500,-

Kontakt salg

Motor

1158 cc

Effekt

170 hk

Moment

125 Nm

Tørrvekt

215 kg

Tank

22 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

2 seter

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

162 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Aviator Grey

Sportslighet, kraft og intelligens

170 HK ren sportslighet, signaturen til den nye Ducati V4 Granturismo-motoren. Rammen og chassiset er kompakt og smidig og er designet for å gi deg forutsigbar kjøring og sikker stabilitet ved høye hastigheter.

Evolusjonær Radar-teknologi foran og bak med Blind Spot Detection-system. Og dra ut på tur har aldri vært så under kontroll. Integrert navigasjonssystem og tilkobling med smarttelefon med dedikert rom på tanken. Gå inn i verdenen av tilkoblet intelligens. Velkommen til Ducati Multistrada V4 S Sport.

Robust, men lett, sportslig og smidig

Den fjerde generasjonen av Multistrada utøker mulighetene på alle underlag, og samtidig er den lettere å kjøre. Mer robust og samtidig lettere i vekt og mer smidig. Mer allsidig og komfortabel, men effektiv under alle kjøreforhold. Med andre ord ønsket Ducati at Multistrada V4 skulle være den beste “Multi” noensinne. Kort sagt mer Multistrada enn noen gang.

Fjerde generasjon

–  Multistrada V4 er “Sport” fordi den er lett og kompakt, har 170 hk, elektroniske MotoGP-hjelpemidler og et chassis med smidige dimensjoner for en spennende og effektiv kjøretur i blandet terreng.

– Multistrada V4 er “Touring” takket være de viktigste vedlikeholdsintervallene som er satt hver 60.000 km. I utviklingsfasen har kjørekomfort stått i fokus med blant annet radarsystemet (den første motorsykkelen i verden som har både foran og bak), kartnavigator som kan vises på dashbordet og til det siste innenfor ledlys-teknologi med svinglys.

– Multistrada V4 er “Enduro” takket være utmerkede terrengegenskaper, elektronisk fjæring, jevn levering og giroppsettet (kortere førstegir og lengre sjettegir).

– Multistrada V4 er “Urban” fordi det garanterer stor brukervennlighet ved lave hastigheter, men også takket være smarttelefontilkobling og en grundig studie av termisk komfort. Dette forklarer hvorfor det aldri har vært så enkelt å dominere alle veiene.

Scroll to Top