Panigale

V4 SP2

PRis FRA
503.000,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

214 hk

Moment

124 Nm

Tørrvekt

173 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

835 mm

Sete

Single sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

175 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Winter Test Livery

NUMMERERT NYHET I PANIGALE-FAMILIEN

For 2021 vil Ducati Panigale-familien bli utvidet med den nye Panigale V4 SP versjonen. Den markerer returen av det historiske “SP” (Sport Production) akronymet samt at SP modellen vil være nummerert. Panigale V4 SP får 214 hk og har en tørrvekt på 173 kg og er utstyrt med alle de tekniske funksjonene for å oppnå optimal banebruk.

iNSPIRASJONEN BAK FARGENE PÅ v4 sp

Fargekombinasjonen til Panigale V4 SP er inspirert av syklene som ble brukt under vintertestene av de offisielle MotoGP- og Superbike-lagene, omarbeidet av designsenteret til Ducati. Drivstofftanken er i aluminium, dekslene er matt svart beriket med røde detaljer og karbonkomponenter, rett og slett råtøff.

Eksklusive elementer fra superleggera

Mange elementer kommer fra Superleggera V4, som karbonfelger, bremsecalipere og tørr clutch. De dyrebare 5-ekede karbonfelgene er 1,4 kg lettere enn de smidde aluminiumsfelgene som følger V4 S, noe som gjør sykkelen enda mer smidig og lett i svinger. De eksklusive Brembo Stylema R® calipere foran samt 330mm semi-flytende skiver er hentet fra Superleggera modellen.

Rizoma fothvilere i aluminium er fullt justerbare for å tilpasse seg ergonomien til føreren og maksimerer bakkeklaringen for bruk på banen. Sykkelen er også utstyrt med et racing-kit for banebruk som gjør det mulig å fjerne bakspeil, skiltholder og clutchdeksel.

Scroll to Top