Supersport

950 S

PRis FRA
252.300,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

110 hk

Moment

93 Nm

Tørrvekt

184 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

810 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

15.000 km

Utslipp

134 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Stripe Livery

Sportslig kjøring

Ducati SuperSport 950 S er den rette sykkelen for å bringe sportslig kjøring inn i hverdagen, uten å måtte gå på akkord med komfort. 2021 modellen har et fornyet design og oppgradert elektronikk, samt nå å være klassifisert i forhold til Euro 5. Med det nye designet er den estetiske koblingen mellom SuperSport 950 og Panigale V4 nå enda sterkere med  det nye full-LED frontlyset flankert av to luftinntak.

Linjene er redesignet og ergomien forbedret

Linjene er redesignet for å fremheve sykkelens sportslighet og ergonomien er forbedret med et hevet styre og et revidert sete med større brukervennlighet i lengderetningen. Den oppgraderte elektroniske pakken forbedrer kjøreegenskapene og føreren kan velge mellom kjøremodusene Sport, Touring og Urban for å spisse denne opplevelsen enda ytterligere. Dette styres fra et nytt display med grafikk og grensesnitt inspirert av Panigale-familien.

Dynamiske linjer med moderne design

Vindskjermen til SuperSport 950 er lav for å skape en strømlinjeformet og dynamisk linje. Den er sentralt koblet til tanken og bringer karosserifargen inn i “cockpiten”, med et moderne design som huser det nye full-TFT fargedashboardet. Aerodynamisk beskyttelse er garantert av et sportslig plexiglass som kan justeres i to stillinger.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top