KAMPANJE CAN-AM OUTLANDER

Når du kjøper en ny Can-Am Outlander 450-570 eller Outlander MAX 450-570 ATV, kan du velge mellom 2-års ekstra garanti eller gratis tilbehør. Velg det mest passende alternativet for deg.

– 2 ekstra års garanti (totalt 4 år)

ELLER

– Tilbehørskupong verdt kr 5.200 på 450-modeller og kr 7.800 på 570-modeller.

Tilbudet gjelder fra 1. mars til 30. april 2023.

KAMPANJE DUCATI DESERTX

Frem til 31. mai 2023 har du mulighet til å benytte deg av en verdikampanje pålydende kr 10.000,-. Innenfor dette beløpet kan du fritt velge tilbehør og klær fra Ducati sitt originale utvalg.

Tilbudet gjelder ved kjøp av ny 2023 modell DesertX.

KAMPANJE DUCATI MONSTER*

Har du alltid ønsket deg en Monster? Nå er det en god tid for å gjøre den drømmen til virkelighet! Når du kjøper en ny Monster, får du 10 000 kroner til å kjøpe tilbehør eller klær for.

En Ducati Monster er den sportslige gatesykkelen som gir deg absolutt kontroll og moro i hver sving. Ved å legge til et sportsanlegg fra Termignoni eller en stilig Ducati-jakke, kan kjøregleden økes ytterligere. Kampanjen er gyldig frem til 31. mai.

*Kampanjen gjelder kun for kjøp av en ny Monster, unntatt Monster SP og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Verdien på 10 000 kroner kan brukes kun til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og -klær hos samme forhandler der du kjøper motorsykkelen. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og endringer.

KAMPANJE DUCATI MULTISTRADA*

En Multistrada V4 er en av de mest allsidige motorsyklene på markedet, den er rett og slett god til alt! Uansett om du skal på eventyr i fjellverdenen, reise ned til Ducati-fabrikken i Bologna eller bare skal kjøre ned til stranden for å bade, har du et reisefølge du kan stole på.

Frem til 31. mai er det en ekstra god grunn til å kjøpe en ny Multistrada V4, V4 S eller Pikes Peak; i denne perioden får du 15 000 kroner til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og -klær for.

*Kampanjen gjelder kun for kjøp av en ny Multistrada V4, V4 S eller Pikes Peak og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Verdien på 15 000 kroner kan kunbrukes til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og -klær hos samme forhandler der du kjøper motorsykkelen. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og endringer. 4 års garanti uten et begrenset antall kjørte mil er standard på alle Multistrada-modeller.

Scroll to Top