Covid-19 info

Tiltaksnivå A fortsetter til og med 25. april

Butikken holdes stengt 14 dager til

Kjære Kunde!

Det er bestemt at tiltaksnivå A skal fortsette ennå 14 dager til i Fredrikstad kommune, noe som dessverre betyr at vår butikk må holdes stengt frem til og med søndag 25. april. Selv om butikken vår fysisk må holdes stengt, så er vårt sentralbord åpent som normalt 10 – 16 på hverdager og 10 – 13 på lørdager. Henvendelser via e-post svares selvfølgelig fortløpende av vårt team.

SERVICEAVDELING
Vårt verksted vil være åpent som normalt og alle avtaler vil bli gjennomført i denne perioden. Innlevering og utlevering vil dog gjøres kontaktløst utenfor butikklokalet etter avtale. Servicekunder kan dessverre heller ikke vente i våre lokaler under service.

DELESALG
Delesalg gjøres ved bestilling på e-post eller telefon, men kan kun sendes per post eller leveres kontaktløst utenfor våre butikklokaler etter avtale.

DEMOKJØRINGER
Det er mulighet for å bestille demokjøringer etter avtale. Alt vil skje utenfor vårt lokale hvor demoenhet vil stå ferdig desinfisert til avtalt tid. Ta kontakt for gjennomføring av dette.

Ta vare på hverandre – er det noe du lurerer på så er det bare å kontakte oss!

Team Eker Performance

Scroll to Top